10 vragen aan mijzelf

Onlangs heb ik het boek ” 999 vragen aan jezelf” gekocht via bol.com. Ik heb bedacht dat ik daar af en toe 10 random vragen uitpik en die in een blog ga verwerken. Zo komen jullie ook weer wat meer over mij te weten.

638. Hoe drink je je koffie?

2 suiker en 1/ beetje melk. Zonder 1 van de 2 lust ik het ook echt niet.

935. Wat stel je vaak uit?

Hebben jullie even? Kamer opruimen, überhaupt opruimen. Tanken. Naar de brievenbus gaan als je je stapeltje post klaar hebt liggen. Klaarmaken. Slapen. Etc etc.

334. Zon’s opkomst of zon’s ondergang?

Allebei super mooi! Als je ’s ochtends vroeg aan het werk bent is het prachtig om de zon op te zien komen maar als je ’s avonds aan het rijden bent of lekker vrij bent en de zon onder ziet gaan is dat ook fantastisch. Als ik moest kiezen, dan maar de ondergang!

17. Welke kleur ogen heb je?

Blauwe ogen, persoonlijk vind ik mijn ogen echt prachtig haha. Ze springen er meestal echt mooi uit op foto’s.

789. Waar besteedde je als kind de meeste tijd aan?

Ik speelde vooral heel veel buiten. Ik had ook al vroeg een telefoontje omdat ik gewoon altijd weg was. Maar ik kon me ook prima thuis vermaken, samen met mijn moeder kaartjes maken of lekker kleuren of schrijven.

73. Beschrijf je baby kamer.

Bij deze vraag heb ik natuurlijk even hulp gevraagd aan mijn moeder want hier op een antwoord geven lukt me zo niet. Mijn babykamer was: Mickey Mouse baby’tjes behang, rode vloer, rode gordijntjes, ledikantje en een houten commode. Meer paste er niet in.

884. Geloof je in liefde op het eerste gezicht?

Ja. Ik geloof hier zeker in. Soms heeft iemand het gewoon allemaal, de eerste keer gelijk al als je diegene ziet. Kan je hartstikke verliefd worden en natuurlijk is er ook een kans dat gewoon direct al goed uitpakt.

650. À la carte of buffet?

Doe mij maar gewoon een kaart. Lekker gemakkelijk en minder ongemakkelijk haha. Vind het fijn als ik even rustig aan een tafel kan uitzoeken want ik ga eten.

637. Welke ijssmaken vind je het lekkerst?

 • Vanille
 • Meloen
 • Pistache
  Stracciatella
  Kokos
  Kers
  Cookiedough

79. Liberaal of conservatief?

….. ik heb geen idee wat dit betekent. Ook niet nadat ik het heb opgezocht. Dus helaas kan ik jullie hier geen antwoord op geven.

Wat is jouwn favoriete ijs smaak?

26 Reacties op “10 vragen aan mijzelf”

 1. Wat een leuk idee om telkens een paar vragen te beantwoorden! Zelf ben ik van de ondergang! De enige keren dat ik de zonsopgang zie is als het winter is, in de zomer is het mij echt te vroeg 😉

  Like

 2. Tanken uitstellen. Heel herkenbaar. Zeker sinds we diesel tanken laat ik het graag door de ander doen. Die geur. Brrrrr.
  Qua ijssmaak vind ik sinaasappel met chocolade stukjes erin erg lekker. Of kokos.

  Like

 3. Ik heb dat boekje ook liggen. Over uitstellen gesproken… ik vul het een paar dagen in en vergeet het dan weer maanden. Jouw manier van random vragen eruit pikken werkt veel beter. Top!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: