Shanti 11 jaar

In deze blog kunnen jullie meer lezen over mijn jarige hondje Shanti.

Ondanks dat Shanti mijn aller beste vriendinnetje is, heb ik het nog niet zo veel over haar gehad in mijn blogs.

Wie is Shanti?

Shanti is een nu, 11 jarige hondje. Een langharige chihuahua. Toen ik 8 jaar was hebben we haar opgehaald uit Heerhugowaard. Shanti slaapt ’s nachts altijd bij mij op mijn kamer en ze gaat soms ook mee naar vrienden omdat ik niet wil dat ze alleen thuis is dan. Ze gaat vaak mee wandelen of zwemmen en anders gewoon een rondje touren. Via social deal heb ik ook nog een bon voor een fotoshoot met hond, dus dat staat ook nog voor ons op de planning haha!

Sissy

Mijn vorige hondje Sissy was een halfjaartje ongeveer overleden toen we Shanti op gingen halen. Dat was ook een langharige chihuahua maar zij liep ook al tegen de 20 aan. Op tweede kerstdag zouden wij naar een truckshow gaan maar toen we beneden kwamen zagen we dat het niet goed ging met Sissy. Overal lag bloed en alles en zo veranderde die tweede kerstdag in echt een zwarte dag voor mij, dat hondje was er al vanaf mijn geboorte. Diezelfde dag is ze nog ingeslapen. Heel eerlijk gezegd kan ik me dat hondje nu niet zo goed meer herinneren. Toch spijtig want zo’n diertje word toch je beste vriendje. Maar iedereen weet dat zo’n moment helaas ooit gaat komen.

11 jaar

15 Juni, de dag dat Shanti jarig is. 15 is dan ook al sinds mijn 8e mijn geluksgetal haha! Helaas ben ik de hele dag aan het werk geweest maar natuurlijk had ik wel wat leuks voor Shanti. Zoveel mensen vinden dit vast té maar een mens zijn verjaardag word ook gevierd, dus die van een hondje mag en kan ook gevierd worden!

Dus ik kocht op Hipdogs een hondenkoekje met de tekst: happy birthday.

Veel mensen zullen nu denken dat ik een freak ben maar naahw, dat is toch super leuk!

Kijk hoe super schattig hij ingepakt is, heel eerlijk gezegd had ik dat niet verwacht. Mooi lintje er om heen en er zit ook een kaarsje bij.

En natuurlijk moest Shanti er ook even mee poseren, je wordt maar 1 keer elf.

Hoe gaat het nu met Shanti?

Onlangs in een maand overzichtje konden jullie al lezen dat het niet zo goed ging met Shanti. Ze was raar aan het hoesten, veel aan het drinken en hijgen en gewoon vermoeid. Nu krijgt ze 3 tabletjes per dag en het gaat alweer stukken beter, gelukkig. Ze ziet er een stuk beter uit en ze is weer voor het raam aan het blaffen, zegt genoeg haha!

Hoe vond ze haar cadeautje?

Zo’n groot fan is ze niet van zulke ” grote koekjes” maar deze beviel haar heel goed. Zoals je op de foto ziet heeft ze hem al bijna helemaal op. Ik wou de stukjes oppakken om weer naar binnen te gaan (foto is in de blokhut) en ze kwam er direct grommend aan. Ik had niet verwacht dat ze hem op zou eten, dat doet ze anders ook niet snel.

Eend

Ik ging even verder kijken op de website nog en ik zag dat ze heel veel leuke dingen hebben. Ook zag ik dat ze nog snacks verkochten met duck (eend) en die moest ik ook maar even cadeau doen voor Shanti want daar is ze echt dol op!

Hebben jullie ook een huisdier? Zo ja, wat voor één?

Dit zijn producten waar ik zelf heel enthousiast over ben en graag met jullie wil delen. Ik heb alle producten zelf gekocht en deze post is dus op geen enkele manier gesponsord.

44 Reacties op “Shanti 11 jaar”

 1. Want een schatje! Hartstikke leuk ook dat taartje en de cadeautjes. Ze is goed verwend op haar verjaardag. Ik heb een poes genaamd Hero. Zij wordt in September al 20 ❤ Met mijn vriend samen hebben we ook een hond. Atlas een Duitse Herder. Hij is pas 6 maandjes oud.

  Like

 2. wat een poepie zeg 😀 wij hebben altijd katten gehad en nu niks meer alleen een grote koi vijver. ze willen hier nog heel graag een hond hebben maar ja als ze aan het werk of op school zijn hebben we een probleem want ik kan het beestje niet uit laten dus wij gaan verder zonder huisdiertjes 😉

  Like

 3. wat een dotje. gefeliciteerd. Ik had een bruine labrador, mijn maatje, mijn alles. die heb ik helaas in november moeten laten inslapen. Wat een gemis en een verdriet.

  Like

 4. Hiep hiep hoeraa! Wat een schatje zeg! Wij hebben nu een poes maar ik ben opgegroeid met honden, heel leuk voor kinderen ook!

  Like

 5. Wauw, wat een mooie leeftijd! Gefeliciteerd in inderdaad een goede reden om je hond even goed te verwennen. Ik heb zelf geen huisdieren, mijn vriend wil dit wel erg graag. Hij wil ook graag een hond.

  Like

 6. ik heb thuis 2 poezen, een hond past jammer genoeg niet in ons druk bezette agenda. Shanti ziet er uber schattig uit! Verwen maar is goed 🙂

  Like

 7. Gefeliciteerd met je hondje! Ik woon net 1 maand op mijzelf dus heb geen huisdier anders moet dat arme ding 40 uur doordeweeks alleen zijn

  Like

 8. Ik heb een kat, altijd katten gehad, maar ik zou ook graag een hond hebben…
  Al denk ik dat ik teveel op mijn vrijheid ben gesteld om een hond te nemen. Een kat kan ik gewoon thuis laten als ik ergens blijf slapen of plots naar de andere kant van het leven ga, een hond niet… En dan denk ik “beter van niet”… Maar ik zie gewoon heel graag dieren en ben al heel blij dat ik af en toe met de hond van iemand anders mag gaan wandelen of zo. 😉

  Like

 9. Heel schattig! Ik heb al zo’n 20 jaar pomeranians, of te wel dwergkeesjes en ben ook erkend fokker onder de naam by pomsresidence. Dus ik begrijp je helemaal, geniet er lekker van!

  Like

 10. Gefeliciteerd met Shanti! Leuke naam trouwens. Ja, je viervoeter is echt je beste vriend(in). Dit merk ik met mijn eigen langharige chihuahua zelf ook. De jaren vliegen voorbij en ik vind het echt kut dat ze zo snel oud worden haha! Ik herken de verwennerij enorm. Wij slapen ook altijd samen, en ook hij krijgt met verjaardag het grootste cadeau haha

  Like

 11. Ik heb een kat maar ook een hond: een Friese stabij. Het is onze tweede Stabij. De eerste is 12 jaar geworden en onze huidige hond is nu 2,5 jaar.
  Maar ik moet toegeven dat onze honden nog nooit zoveel cadeaus hebben gehad op hun verjaardag. Daarnaast is onze hond ook nog eens op dierendag jarig. ha, ha!

  Like

  1. Dieren zijn geweldig. Ik heb 2 katten en ze zijn altijd blij als ik weer thuis kom. Nina ligt, als ze de kans krijgt de hele dag op schoot en mijn bed deel ik met Lizzy. Haha. Ik verwen niet echt met verjaardagen, maar kattensnoepjes krijgen ze wel. Weten ze ook precies te vinden. Lizzy speelt graag buiten. Nina is graag binnen en speelt graag met haar bal. Geweldig huisdieren.

   Like

 12. Wij hebben tot twee keer toe een dierbaar huisdiertje gehad. Eerst een poesje en later – met een aantal jaar ertussen – een katertje. Beiden zijn ze niet oud geworden. Het poesje overleed vlak voor haar derde aan hartfalen en het katertje vlak na zijn derde verjaardag aan de ziekte FIP. Heel erg. Daardoor durfden we het niet meer aan (het waren raskatten – Blauwe Rus – want ik ben allergisch voor katten, behalve voor o.a. dat ras vanwege de dubbele vacht en minder huidschilfers).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: