persoonlijk

Shanti 11 jaar

In deze blog kunnen jullie meer lezen over mijn jarige hondje Shanti.

Ondanks dat Shanti mijn aller beste vriendinnetje is, heb ik het nog niet zo veel over haar gehad in mijn blogs.

Wie is Shanti?

Shanti is een nu, 11 jarige hondje. Een langharige chihuahua. Toen ik 8 jaar was hebben we haar opgehaald uit Heerhugowaard. Shanti slaapt ‘s nachts altijd bij mij op mijn kamer en ze gaat soms ook mee naar vrienden omdat ik niet wil dat ze alleen thuis is dan. Ze gaat vaak mee wandelen of zwemmen en anders gewoon een rondje touren. Via social deal heb ik ook nog een bon voor een fotoshoot met hond, dus dat staat ook nog voor ons op de planning haha!

Sissy

Mijn vorige hondje Sissy was een halfjaartje ongeveer overleden toen we Shanti op gingen halen. Dat was ook een langharige chihuahua maar zij liep ook al tegen de 20 aan. Op tweede kerstdag zouden wij naar een truckshow gaan maar toen we beneden kwamen zagen we dat het niet goed ging met Sissy. Overal lag bloed en alles en zo veranderde die tweede kerstdag in echt een zwarte dag voor mij, dat hondje was er al vanaf mijn geboorte. Diezelfde dag is ze nog ingeslapen. Heel eerlijk gezegd kan ik me dat hondje nu niet zo goed meer herinneren. Toch spijtig want zo’n diertje word toch je beste vriendje. Maar iedereen weet dat zo’n moment helaas ooit gaat komen.

11 jaar

15 Juni, de dag dat Shanti jarig is. 15 is dan ook al sinds mijn 8e mijn geluksgetal haha! Helaas ben ik de hele dag aan het werk geweest maar natuurlijk had ik wel wat leuks voor Shanti. Zoveel mensen vinden dit vast té maar een mens zijn verjaardag word ook gevierd, dus die van een hondje mag en kan ook gevierd worden!

Dus ik kocht op Hipdogs een hondenkoekje met de tekst: happy birthday.

Veel mensen zullen nu denken dat ik een freak ben maar naahw, dat is toch super leuk!

Kijk hoe super schattig hij ingepakt is, heel eerlijk gezegd had ik dat niet verwacht. Mooi lintje er om heen en er zit ook een kaarsje bij.

En natuurlijk moest Shanti er ook even mee poseren, je wordt maar 1 keer elf.

Hoe gaat het nu met Shanti?

Onlangs in een maand overzichtje konden jullie al lezen dat het niet zo goed ging met Shanti. Ze was raar aan het hoesten, veel aan het drinken en hijgen en gewoon vermoeid. Nu krijgt ze 3 tabletjes per dag en het gaat alweer stukken beter, gelukkig. Ze ziet er een stuk beter uit en ze is weer voor het raam aan het blaffen, zegt genoeg haha!

Hoe vond ze haar cadeautje?

Zo’n groot fan is ze niet van zulke ” grote koekjes” maar deze beviel haar heel goed. Zoals je op de foto ziet heeft ze hem al bijna helemaal op. Ik wou de stukjes oppakken om weer naar binnen te gaan (foto is in de blokhut) en ze kwam er direct grommend aan. Ik had niet verwacht dat ze hem op zou eten, dat doet ze anders ook niet snel.

Eend

Ik ging even verder kijken op de website nog en ik zag dat ze heel veel leuke dingen hebben. Ook zag ik dat ze nog snacks verkochten met duck (eend) en die moest ik ook maar even cadeau doen voor Shanti want daar is ze echt dol op!

Hebben jullie ook een huisdier? Zo ja, wat voor één?

Dit zijn producten waar ik zelf heel enthousiast over ben en graag met jullie wil delen. Ik heb alle producten zelf gekocht en deze post is dus op geen enkele manier gesponsord.

44 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: