persoonlijk

10 pickwick vragen

Aangezien veel mensen de pickwick blog leuk en orgineel vonden en ik het ook leuk vondt om bij de vragen stil te staan, heb ik een nieuwe gemaakt! Ik hoop dat jullie deze ook weer met veel plezier lezen.

Hoe ziet jouw verre toekomst er uit?

Ik hoop nog steeds op de vrachtwagen en dan trekker + oplegger natuurlijk, samenwonend, huisje, boompje, beestje en 2 kinderen.

Wat waardeer je het meest in vriendschap?

Dat je gewoon 24/7 met je gezeur bij iemand terecht kan en dat diegene er dan alles aan doet om jou op te vrolijken of gewoon al luistert.

Wat is de mooiste herinnering met jouw familie?

Dat zijn er zoveel maar vooral de vakanties van vroeger die we elk jaar met mijn familie + opa en oma deden naar Tsjechië in de zomervakantie vondt ik altijd heel leuk!

Waar zou je heen vliegen als je voor één dag piloot zou zijn?

Moeilijk, er zijn zoveel mooie plekjes op de wereld die ik nog wil zien maar als ik nu moest kiezen, zou ik het liefst naar Amerika gaan.

Wie heeft de meeste invloed op jouw leven gehad?

Lastig, familie en vrienden vooral positieve invloed.

Met wie zou jij graag een beschuitje willen eten?

Met iedereen die ik online heb leren kennen en waar nog geen kans is geweest voor een meeting! Heb zoveel leuke andere bloggers en postmaatjes leren kennen maar helaas nog nooit ontmoet.

Zou je liever goed kunnen zingen of goed kunnen dansen?

Eigenlijk boeit het mij allebei niet zo maar doe dan maar zingen, aangezien ik dat wel veel doe ondanks dat ik dat niet kan maar ik lig er ook niet wakker van dat ik niet kan zingen, ik doe het toch gewoon.

Welk gerecht vind jij lekker?

Zoete aardappel met 4 kazen saus, broccoli, ui en kip gehakt.

Wat is het eerste dat je doet zodra je opstaat?

Knuffelen met Shanti, zij slaapt bij mij op mijn kamer dus dat komt sowieso altijd als eerst. Dan laat ik haar uit, maak me klaar en ga ik naar het werk toe.

Wat is jouwn favoriete nummer van afgelopen maand?

Dik een week heb ik het liedje: dont call me up van Mabel op replay staan. En nu ook rollercoaster van Danny vera maar hoe het danst van Davina Michelle en Marco Borsato doet het ook onwijs goed bij mij!

Dit waren weer 10 pickwick-vragen, ik denk dat er met moeite een 3e blog gaat komen want ik heb heel vaak de zelfde vragen gehad nu en ik was er zelfs bang voor dat ik de 2e blog met de vragen niet vol zou krijgen.

Wat is je lievelings smaak thee? En thee zakjes of losse thee?

39 reacties

Geef een reactie

%d