The perfection #netflix

In deze blog ga ik jullie vertellen wat ik van de nieuwe horrorfilm: the perfection vond.

Regisseur: Richard Shepard

Genre: Horror / Thriller

Volgens nieuwsberichten op de radio en op social media moest het echt een zieke film zijn, heel eng en mensen waren er zelfs onwel van geworden. Nou, die moest ik zeker even zien dus!

De film kort samen gevat:

De film gaat over een getalenteerde cello speler genaamd Charlotte, ze had de kans om heel erg groot te worden maar toen werd haar moeder ziek en is ze daar voor gaan zorgen. Na een tijdje komt ze de leraar weer tegen samen met een nieuwe leerling en die is ook zeer getalenteerd. Al snel word het een hele drie strijd.

Mijn mening:

Ondanks dat ik helemaal niks met muziek/cello’s enzo heb, kon ik prima naar deze film kijken. Ik vond het een leuke film om te zien maar de reacties van andere mensen kan ik totaal niet herkennen. Ik vond de film totaal niet spannend of echt walgelijk. Sommige stukjes zijn wel een beetje ranzig maar dat doet echt niks met mij want je kijkt nog steeds naar iets dat in scene is gezet. Ik vind dus dat je de social media berichten niet moet geloven want deze film valt hartstikke mee.

Ik geef deze film dan ook het cijfer 6/10 omdat ik er veel meer van had verwacht, ik vond hem echt tegenvallen.

Heb jij deze film al gezien? Zo ja, wat vond jij er van?

47 Reacties op “The perfection #netflix”

 1. Ik kan me voorstellen dat het best tegenvalt als je er zoveel over leest en het maakt het dan niet waar. Ik ben niet zo van de horror films, al is dit er niet echt een als ik het zo lees, want bij horror verwacht ik iets anders dan een cello speler 🙂

  Like

 2. Ik ben geen horror fan (omdat ik stiekem een beetje bang ben), al heb ik de Blair Witch project wel gekeken. Die vond ik super scary. The ring heb ik na een half uur uitgedaan omdat ik hartklachten krijg, hahaha. Ik kan me gigantisch opwinden over mensen die aanvoelen dat er iets niet klopt en dan toch een donker bos of huis ingaan of naar een zolder of kelder toegaan zonder dat ze denken “laat ik maar eens weggaan of iemand bellen.” Hahaha.

  Mijn familie kijkt horror films, behalve ik. Zo keek ik The Omen pas op latere leeftijd samen met een vriendin (lees 3 jaar geleden). Het was de meest enge film ooit. Toen ik op de basisschool zat, mocht ik ‘m dus ook niet zien, ik moest vroeg naar bed toen ze thuis de video gingen bekijken. Nu jaren later bekeek ik de film en ik vond er geen ruk aan qua engheid. Zal dus hetzelfde zijn met deze film die je hebt gezien.

  Like

 3. Tja, ik vind horror zo vaak voorspelbaar, dat ik er doorgaans niets meer aan vind terwijl ik het vroeger heel graag zag.

  Nu is er sowieso wel verschil in horror “The Blair Witch Project” of “The Ring” is van een heel andere orde dan “Friday the 13yh”, maar behoren wel allebei bij het genre horror. Ik vind voor alle duidelijkheid die van de eerste 2 goed en die laatste gewoon lachwekkend… Terwijl anderen het net omgekeerd vinden omdat je in die eerste niets ziet bijvoorbeeld. Akkoord, maar net omdat de spanning zo hoog wordt en je eigen fantasie zo hard aangesproken wordt, is die veel beter dan wanneer er bloed in het rond spat, denk ik dan! 😉

  Meningen verschillen, smaken ook, dat vind ik net zo leuk! 😉
  Deze heb ik (nog) niet gezien, dus daar kan ik nog geen mening over geven! 😉

  Like

 4. Ah deze heb ik ook zitten kijken! Ik vond het op zich wel een creatief verhaal met een aantal verassende twists. En die scene in de bus dat ze zo ziek/gek werd vond ik echt goed geacteerd. Ben het wel eens met je rating, want ondanks dat ik me vermaakt hebt was het zeker geen hoogstandje haha!

  Like

  1. Vind altijd fijn om recensies van anderen te lezen over films. Ik houd ervan, maar kan nooit wat vinden (buitenom de films uit de bios). Zo weet je ook wanneer je iets niet moet kijken 🙂

   Like

 5. Hoi Mandy, ik heb zelfs een bloedhekel aan horror, snap er de lol niet van. Ik heb ooit eens The Blair Witch Project gezien, gatver, die was pas eng. Heel levensecht gefilmd met een handcamera. Als je van deze soort films houdt, moet je deze zien. Dan zal je wel een slapeloze nacht hebben, beloofd, haha. gr. Jeannet

  Like

 6. Oei, bij het horen van het woord horror scroll ik doorgaans al direct verder. Maar ik houdt wel van muziek en cello. Als deze film echt niet ranzig is, dan is het misschien juist wel wat voor mij 😉

  Like

 7. Ik hou echt niet van het genre ik ben meer van de romans , musicals en marvels maar het klinkt wel als een interessante film

  Like

 8. Ik ken de film nog niet, maar ik heb niet echt iets met dit genre, ook al is dit misschien dan niet heel erg eng. Ik kijk liever een goede actiefilm of comedy.

  Like

 9. Ik hou totaal niet van horror, maar deze film leek mij wel leuk om te zien op zich. Jammer dat hij voor jou tegenvalt. Ik denk dat ik hem nu ook niet snel zal aanklikken op Netflix haha.

  Like

 10. Ik hoop wel dat je van de film hebt kunnen genieten. Ook al vond jij het niet zo spannend. Ik kijk de film sowieso niet, want het is niet bepaald mijn genre. Ik heb graag iets te lachen.

  Like

 11. H. kwam hier ook al mee aan. Ik had dan ook verwacht dat IMDB (app, mijn serie- en film ‘bijbel’) een hoog cijfer zou hebben gegeven, maar inderdaad ‘maar’ een 6,2 van 10. Niet iets wat ik snel zou kijken dan. Wij kijken nu een met recht ‘disturbing’ serie genaamd Black Mirror. Heel bijzonder. Elke aflevering heeft een eigen onderwerp. Het gaat met name om het toekomstbeeld en hoe het best weleens zou kunnen worden.

  Like

 12. Horror is niet helemaal mijn pakkie an. Ik ben één van die mensen die waarschijnlijk misselijk word bij sommige films. Geef mij maar actie of comedy. Daar word ik wel blij van!

  Like

 13. Zo zie je maar dat iedereen de film anders beleeft. Het kan ook zijn dat anderen al snel iets spannend vinden of minder horror gewend zijn. Of het wordt gehypet door de makers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: