reviews

The perfection #netflix

In deze blog ga ik jullie vertellen wat ik van de nieuwe horrorfilm: the perfection vond.

Regisseur: Richard Shepard

Genre: Horror / Thriller

Volgens nieuwsberichten op de radio en op social media moest het echt een zieke film zijn, heel eng en mensen waren er zelfs onwel van geworden. Nou, die moest ik zeker even zien dus!

De film kort samen gevat:

De film gaat over een getalenteerde cello speler genaamd Charlotte, ze had de kans om heel erg groot te worden maar toen werd haar moeder ziek en is ze daar voor gaan zorgen. Na een tijdje komt ze de leraar weer tegen samen met een nieuwe leerling en die is ook zeer getalenteerd. Al snel word het een hele drie strijd.

Mijn mening:

Ondanks dat ik helemaal niks met muziek/cello’s enzo heb, kon ik prima naar deze film kijken. Ik vond het een leuke film om te zien maar de reacties van andere mensen kan ik totaal niet herkennen. Ik vond de film totaal niet spannend of echt walgelijk. Sommige stukjes zijn wel een beetje ranzig maar dat doet echt niks met mij want je kijkt nog steeds naar iets dat in scene is gezet. Ik vind dus dat je de social media berichten niet moet geloven want deze film valt hartstikke mee.

Ik geef deze film dan ook het cijfer 6/10 omdat ik er veel meer van had verwacht, ik vond hem echt tegenvallen.

Heb jij deze film al gezien? Zo ja, wat vond jij er van?

47 reacties

Geef een reactie

%d