Mijn mei

Hier weer een nieuwe blog over de leuke en minder leuke dingen die gebeurd zijn in de maand mei voor mij.

Keukenhof

Na lang prakkeseren, toch last minute nog naar de Keukenhof geweest. Ik ben zeker blij dat ik hier heen ben geweest, ik heb een zeer geslaagde dag gehad. Echt een aanrader!

Een boete

Ja hoor jongens, het is zo ver. Ik heb mijn eerste boete gehad van een aantal kilometer te hard en dat ook nog met de vrachtwagen.Ik heb zo vaak gezegd: oeiii, ik ben geflitst! En nee hoor, hij kwam nooit. En nu heb ik een boete gekregen waarvan ik hem totaal niet verwacht had. Maaaaar, alles moet je een keer meemaken toch. (Hopelijk gebeurd het ook niet nog een keer.) Zonde geld maar eigen domme schuld. Eerlijk gezegd zou me dit zo nog een keer kunnen gebeuren want dit is een gevalletje verkeersbord met max. Snelheid over het hoofd gezien, oeps.

Ehbo certificaat gehaald

Deze maand heb ik mijn eerste cursus voor code 95 gedaan en dat was de cursus EHBO. Ook hier heb ik een uitgebreidere blog over geschreven en als je Hier klikt, kun je hem lezen.

Klassen reünie

Mijn diploma heb ik nog geen half jaar maar we hadden nu al een klassen reünie van de chauffeursopleiding. Ik vond het super leuk om iedereen weer te zien want we praten ook veel in de groepsapp van de klas nog. We hebben gewoon wat met elkaar gedronken en gepraat, alle barre verhalen van elkaar aangehoord. Het was zeker een geslaagde en gezellige avond.

Rituals verslaving gevoed

Sinds kort ben ik dus hartstikke Rituals verslaafd en nu ben ik er deze maand achtergekomen dat de Rituals conditioner super fijn is voor mijn haar. Mijn haar is echt drama, dan vet, dan droog, dan touwig. Maar echt, door de conditioner van Rituals voelt mijn haar zo zacht en fris. Dus toen ik een lading conditioner bestelde, gelijk mezelf maar even getrakteerd op nog wat andere dingen van Rituals.

Dagje in een oud dafje touren

Kunnen jullie je nog herinneren dat ik in de blog over Mijn april vertelde dat ik mijn vader een cadeau had gegeven in DAF style en hem beloofd had dat we een dagje een DAFje gingen huren. Dat hebben we nu deze dag gedaan en het was super leuk! Klik Hier om een uitgebreide blog over deze dag te lezen.

Blond Amsterdam collectie

Sinds kort heb ik een Blond Amsterdam verslaving en heb ik besloten dit alvast te gaan sparen voor mijn uitzet. Deze maand heb ik veel servies etc gekocht maar hier deel ik mijn pareltje met jullie! Een hondenkoekjes voorraadpot. Vind hem zo onwijs leuk! ( en Shanti ook)

Shanti weer een dagje mee

Over shanti gesproken, de schat was weer een nachtje met mij mee op de vrachtwagen. Samen in Groningen geladen voor Amersfoort en toen in Nieuwegein weer geladen voor Leeuwarden. Fijn dat ze het zo leuk vind om mee te gaan.

Hemelvaartsdag

Heerlijk een dagje vrij! Ook heel erg genoten van deze dag. Lekker rustig aan gedaan en ’s middags nog even naar Termunten geweest, even heerlijk uitgewaaid op de dijk en daarna nog kibbeling gehad, doe mij maar meer van deze dagen!

Dit was mijn maand Mei, ik heb een super leuke maand gehad, alleen die boete had wel weg mogen blijven haha! Wat is het leukste dat jullie deze maand gedaan hebben?

50 Reacties op “Mijn mei”

 1. Wat een heerlijke maand! EHBO gescoord, Rituals aangevuld 😉 ok jammer van de boete. Keukenhof staat nog steeds op mijn to go lijst. Is het ontzettend druk of valt het wel mee?

  Like

 2. Ik zie de kibbeling en denk direct, daar heb ik zin in! Je hebt een leuke maand gehad zo te zien, maar ik volg je blog, dus ik lees altijd alles mee 🙂

  Like

 3. Wat een leuke maand om te zien! Ik wil ook zo graag naar de keukenhof toe haha 🙂 jammer van je boete. Ik heb nog steeds 0 boetes en al 6 jaar mijn rijbewijs. Dat is best knap vind ik :p.

  Like

 4. Wat een leuk overzicht van de maand mei! Mijn rijbewijs heb ik nu 2 jaar en gelukkig nog geen boete. Betaal jij de boete of je werk?

  Like

 5. Verse kibbeling, jaaaaaaaa met ravigote of juist knoflook saus, lekker. Het ziet eruit als een gevulde en leuke maand. Ik zag toevallig deze ochtend een vrachtwagen die in de mogelijkheden zat. Met het nemen van een bochtje was de voorkant half afgegleden naar het water. Veel mensen eromheen, ijzeren plaat die ze onder de wielen legden, jeep die met een touw aan de achterkant van de vrachtwagen trok. Lijkt mij niet makkelijk hoor, om vrachtwagenchauffeur te zijn. Respect voor wat ze altijd voor elkaar krijgen. Maar dat was even off topic. Ik heb heel veel dingen in mei gedaan. Weet zo niet 123 wat het leukste was, maar misschien is een overzicht voor mij dan eigenlijk ook heel handig om te maken 🙂

  Like

  1. Wow 🥵 ik krijg het al benauwd als ik aan de situatie denk.. soms zie ik ook van die filmpjes op facebook voorbij komen, deze chauffeur mag dan van geluk spreken dat hij geholpen werd, wat ik zie is dat er tegenwoordig alleen maar word gefilmd en stiekem word gehoopt dat die helemaal in het water glijd, want ja, sensatie! Tof dat ze hem hielpen! Zo hoort het

   Like

 6. Wat balen van die boete, maar zoals je zegt voor alles een eerste keer en nu overkomt het je hopelijk geen tweede. Wat had je verder een lekkere maand zeg. Je hebt ontzettend veel leuke dingen gedaan.

  Like

 7. Ahh nee een boete. Altijd zo stom als die envelop binnenkomt. Wat lruk dat je nu al een reunie hebt. Ik heb nog nooit een reunie gehad. Heb er ook niet veel behoefte aan.
  Die kibbeling ziet er ook echt lekker uit

  Like

 8. Balen he, zo’n boete. Ik weet nog hoe ik me voelde toen ik er voor het eerst eentje kreeg. Sindsdien gelukkig geen meer gehad (thanks to Flitsmeister, haha). Maar laat ik dat maar even afkloppen. *klopt af*

  Hier stond mei in het teken van werk en baby nr 2 die onderweg is. Deze maand uitgerekend dus de laatste loodjes zijn officieel aangebroken. 😊

  Like

 9. Ach, iedereen krijgt wel eens een boete denk ik voor een paar kilometer te hard rijden. Stiekem zou ik er trots op zijn, mijn eerste boete! Hihi. Je hebt zo te zien veel leuke dingen gedaan in mei!

  Like

 10. Leuk maandje zo te lezen, op die boete na dan, maar ach, als dat pas je eerste is terwijl je er al meer had verwacht, dan valt het nog wel mee, toch? Dat met zo’n dafje lijkt me ook erg leuk, hou ik in gedachten!

  Like

  1. Hoii! Ik heb de chauffeursopleiding gedaan op school in Groningen, bbl dus, ik werkte bij een leerbedrijf via STL, die hielden geld in de maand in van mijn loon, deden ze in een soort spaarpotje en zo spaarde ik voor mijn eigen rijbewijs. Maar doordat ik via STL was kreeg ik wel flink korting. Code 95 en rijles + examens zijn een duur grapje.. ik wens je zoon heel veel succes!

   Geliked door 1 persoon

 11. Ik heb zin in kibbeling nu! Jammie! Super zonde van de boete, maar zie het inderdaad als wijze les. Super schattig dat je hondje het zo leuk vind om mee op de vrachtwagen te gaan, lijkt me extra gezellig zo. Ik vind die Rituals conditioner ook ergggg fijn trouwens, heb momenteel de Sakura in gebruik!

  Like

 12. Gefeliciteerd met je EHBO diplo en wat ontzettend jammer van die boete maar he die heeft iedereen wel eens een keer gehad denk ik zo.

  Like

 13. Wat een heerlijke maand heb je gehad en veel leuke dingen gedaan, van certificaten tot reünies. Ik vind het ook altijd leuk om mijn oude klasgenoten weer te zien. Oh, en Rituals is altijd goed. Je boete is wat minder, maar ach… als dat alles is. 😉

  Like

 14. Gefeliciteerd met je EHBO-diploma! Keukenhof wil ik ook nog een keer naartoe, ben er nog nooit geweest en dat is toch waar veel toeristen voor naar Nederland komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: