persoonlijk

Mijn mei

Hier weer een nieuwe blog over de leuke en minder leuke dingen die gebeurd zijn in de maand mei voor mij.

Keukenhof

Na lang prakkeseren, toch last minute nog naar de Keukenhof geweest. Ik ben zeker blij dat ik hier heen ben geweest, ik heb een zeer geslaagde dag gehad. Echt een aanrader!

Een boete

Ja hoor jongens, het is zo ver. Ik heb mijn eerste boete gehad van een aantal kilometer te hard en dat ook nog met de vrachtwagen.Ik heb zo vaak gezegd: oeiii, ik ben geflitst! En nee hoor, hij kwam nooit. En nu heb ik een boete gekregen waarvan ik hem totaal niet verwacht had. Maaaaar, alles moet je een keer meemaken toch. (Hopelijk gebeurd het ook niet nog een keer.) Zonde geld maar eigen domme schuld. Eerlijk gezegd zou me dit zo nog een keer kunnen gebeuren want dit is een gevalletje verkeersbord met max. Snelheid over het hoofd gezien, oeps.

Ehbo certificaat gehaald

Deze maand heb ik mijn eerste cursus voor code 95 gedaan en dat was de cursus EHBO. Ook hier heb ik een uitgebreidere blog over geschreven en als je Hier klikt, kun je hem lezen.

Klassen reünie

Mijn diploma heb ik nog geen half jaar maar we hadden nu al een klassen reünie van de chauffeursopleiding. Ik vond het super leuk om iedereen weer te zien want we praten ook veel in de groepsapp van de klas nog. We hebben gewoon wat met elkaar gedronken en gepraat, alle barre verhalen van elkaar aangehoord. Het was zeker een geslaagde en gezellige avond.

Rituals verslaving gevoed

Sinds kort ben ik dus hartstikke Rituals verslaafd en nu ben ik er deze maand achtergekomen dat de Rituals conditioner super fijn is voor mijn haar. Mijn haar is echt drama, dan vet, dan droog, dan touwig. Maar echt, door de conditioner van Rituals voelt mijn haar zo zacht en fris. Dus toen ik een lading conditioner bestelde, gelijk mezelf maar even getrakteerd op nog wat andere dingen van Rituals.

Dagje in een oud dafje touren

Kunnen jullie je nog herinneren dat ik in de blog over Mijn april vertelde dat ik mijn vader een cadeau had gegeven in DAF style en hem beloofd had dat we een dagje een DAFje gingen huren. Dat hebben we nu deze dag gedaan en het was super leuk! Klik Hier om een uitgebreide blog over deze dag te lezen.

Blond Amsterdam collectie

Sinds kort heb ik een Blond Amsterdam verslaving en heb ik besloten dit alvast te gaan sparen voor mijn uitzet. Deze maand heb ik veel servies etc gekocht maar hier deel ik mijn pareltje met jullie! Een hondenkoekjes voorraadpot. Vind hem zo onwijs leuk! ( en Shanti ook)

Shanti weer een dagje mee

Over shanti gesproken, de schat was weer een nachtje met mij mee op de vrachtwagen. Samen in Groningen geladen voor Amersfoort en toen in Nieuwegein weer geladen voor Leeuwarden. Fijn dat ze het zo leuk vind om mee te gaan.

Hemelvaartsdag

Heerlijk een dagje vrij! Ook heel erg genoten van deze dag. Lekker rustig aan gedaan en ‘s middags nog even naar Termunten geweest, even heerlijk uitgewaaid op de dijk en daarna nog kibbeling gehad, doe mij maar meer van deze dagen!

Dit was mijn maand Mei, ik heb een super leuke maand gehad, alleen die boete had wel weg mogen blijven haha! Wat is het leukste dat jullie deze maand gedaan hebben?

50 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: