reviews

Goodiebox Mei

In deze blog kunnen jullie lezen wat ik van de goodiebox van Mei vind.

Dit is echt zo’n box die ik heel leuk vind, hij is lekker gevarieerd en er zitten maar liefst 9 producten in. Het thema van deze box is on the go en dat kan je ook zeker terug vinden in de boxen.

Kabuki brush – Niré

Zelf gebruik ik niet zo heel veel kwasten maar ik vind dit wel een mooie kwast en hij lijkt me ook heel fijn. De winkelwaarde is €14,00 en dit zou ik persoonlijk nooit over hebben voor een kwast dus ik ben benieuwd hoe deze bevalt!

Refreshing eye makeup remover – Lavinde

Deze makeup remover maakt me heel nieuwsgierig! Hij belooft je makeup te verwijderen zonder te hoeven wrijven. Je kan het gebruiken door een wattenschijfje vochtig te maken, de makeup remover er op te doen, het 5-10 seconden te laten rusten op de wimpers en het te verwijderen in een verticale beweging. De winkelwaarde is €14,70 voor 150 ml.

Tandenborstel – Goodiebox

Een tandenborstel is altijd handig. Het is een mooie tandenborstel en ook fijn dat hij een hoesje heeft. De tandenborstel heeft ook een mooie kleur. De winkelwaarde is €3,35

Zip bag – Goodiebox

Natuurlijk hoort bij het thema ” on the go ” ook een toilettasje waar je al deze mooie spulletjes in kunt doen. Deze gaat zeker mee op vakantie samen met o.a de tandenborstel. Het is een mooie praktisch tasje. De winkelwaarde is €7,90

Natural protection moisturiser SPF 25 – Balance Me

Heel eerlijk gezegd wist ik niet precies wat dit was. Maar het is dus een dag creme die hydrateert en beschermd tegen UVA-UVB stralen. Ik ben benieuwd wat dit product met mijn huid gaat doen. De winkelwaarde is €32,50 voor 40 ml.

Matte baked bronzer – ModelCo

Persoonlijk heb ik zelf nog nooit bronzers gebruikt maar dit kwam ook vooral omdat ik mijn geld er niet aan wou verspillen omdat ik toch niet wist hoe ik het precies moet gebruiken. Maar nu ik het heb, ga ik me er zeker in verdiepen en kijken of ik er wat mee kan worden. De bronzer ziet er in iedergeval goed uit. De winkelwaarde is €25,00.

Sea kelp shampoo en conditioner – The scottish fine soaps

Zelf heb ik echt heel erg moeilijk haar en ik vind het daarom echt heel fijn om nieuwe haar producten te testen. In Mijn eerste goodiebox zat ook een hele fijne conditioner. Ik ben blij dat in deze box een shampoo+ conditioner zit. Ook al is het een mini versie. Ik wou ze meenemen op vakantie maar eerlijk gezegd denk ik niet dat ik zoveel geduld heb. Dit setje ruikt zo onwijs heerlijk. Het ruikt zo fris en gewoon echt naar vakanties. De winkelwaarde is €13,20 per stuk voor 300 ml.

Mineral lipstick – Bellápierre

Deze lipstick heeft echt een onwijs mooie kleur. Hij ruikt en proeft lekker op de lippen. Bij mij blijft hij alleen niet zo heel lang op mijn lippen zitten. Maar bij deze vind ik het ook niet vervelend om vaker te smeren want hij is echt heel leuk! De winkelwaarde is €20,00

– Op onderstaande foto heb ik de lipstick op.

Dit was de inhoud van de box. Zoals je kunt zien is het een leuke en gevarieerde box. Weer genoeg dingen om te testen. Het leuke aan deze boxen vind ik dus dat ze me echt heel nieuwsgierig maken.

Bij deze box zit ook een leuke winactie, als je een foto maakt van het gevulde toilettasje terwijl je onderweg bent en het deelt op instagram met een aantal hashtags, kan je kans maken op een 8-daagse reis voor 2 personen inc vliegtickets en huur auto.

Nogmaals, ik ben heel erg tevreden en vooral met de haar producten, welk product zou jij wel graag willen hebben uit deze box?

70 reacties

Geef een reactie

%d