Mijn april

Vanaf nu ga ik proberen elke maand een blog te schrijven over dingen die gebeurd zijn in die maand, zoveel mogelijke positief maar helaas zullen er soms denk ik ook wel negatieve/verdrietige dingen tussen zitten.

Shanti

Zo kom je nooit bij de dierenarts en zo kom je er vaak in 1 week. Shanti begon ineens met heel raar hoesten, net alsof ze steeds stikte en of er wat vast zat in haar keel. We hielden het gewoon in de gaten maar het werd steeds erger, wij dachten kennelhoest. Toen zijn we ’s avonds naar de dierenarts gegaan omdat we er zelf gewoon benauwd van werden en toen zeiden ze dat het trachea collapse was. Dat zorgde er voor dat de kraakbeen ringen die normaal de luchtpijp openhoudt, slap werd en dichtklapte. Shanti kreeg en prik en medicijnen mee. Ze hoestte na de kuur nog steeds, dus weer onze eigen dierenarts gebeld en langs gekomen voor een afspraak. Toen kwamen we er achter dat ze wat met haar hart heeft maar dat het verholpen kon worden. Heel zielig en echt schrikken natuurlijk. Toevallig ook die hond precies die week verwend met 2 nieuwe mandjes, 1 van LIEF! voor op mijn kamer en 1 mandje voor in de auto. Dan kunnen we straks weer ergens lekker wandelen als het weer beter gaat

Nieuwe eerste keren

Dit klinkt spannender dan het is denk ik, ondanks eerste keren altijd spannend zijn. Mijn blog heeft deze maand gewoon voor een eerste samenwerking gezorgd, namelijk Foto op canvas en alsof dat nog niet leuk genoeg was volgde kort daarna mijn volgende samenwerking. Ook heb Mijn eerste goodiebox besteld en was ik super tevreden over de inhoud. Maar ook ben ik met de vrachtwagen weer naar nieuwe adressen geweest verder weg in Nederland. Ook dat is soms spannend.

Er struikelde een pinguïn over mij

Helaas heb ik hier geen bewijs van maar om het toch geloofwaardig te maken. Hier onder een foto van een pinguïn die aan mijn schoen bijt. Ik was namelijk in Aquazoo, een dierentuin in Leeuwarden. Mooi park met veel leuke dieren. De pinguins liepen dus los en deze was wel geïnteresseerd in mijn schoen, hij wou weglopen maar struikelde over mn voet heen en ik denk dat dat het zieligste was wat ik ooit in mijn leven heb gezien. Nee dat is niet waar want het zag er tegelijkertijd ook heel grappig uit. Hij lag helemaal gestrekt naast mn schoen. Lomp beest. Laiffie toch?

Weer een keer naar de bioscoop geweest

Ik vindt het altijd super leuk om naar de bioscoop te gaan maar ik doe het nog amper. Samen ben ik met mijn moeder naar de film dumbo geweest. Kennen jullie hem nog? Dat vliegende olifantje? Je kunt Hier een review over die film lezen.

Dikke dames geschilderd

Eindelijk heb ik iets gedaan wat ik al zo lang wou. Bij Silleke in Drachten heb ik een Workshop schilderen gevolgd. Ik heb daar dikke dames geschilderd, was super leuk om eens te doen!

Pappa’s verjaardag

Ook mijn pappa was deze maand jarig en ik heb een daf (vrachtwagenmerk) ketting aan hem gegeven en een dagje touren in een oud dafje. Met natuurlijk een mooie bijpassende kaart helemaal in thema. We gaan dit in Mei doen, heb er super veel zin en natuurlijk komt er dan ook een blog over online.

Eerste CE rijles gehad

Ja hoor jongens, i did it. Ik had verwacht dat het er aan zou komen maar zeker niet zo snel al. Ik heb een blog geschreven over deze rijles. Klik Hier om hem te lezen. Het was zo raar om ineens in zo’n joekel van een auto te rijden, ineens voelde die bakwagen zo klein.

Koningsdag

Op koningsdag heb ik weer met de spelwagen op de koningsmarkt gewerkt. Mensen konden bij mij blik gooien en eendjes vangen. Dit was altijd mijn bijbaantje toen ik nog jonger was (kermis) Was super leuk om weer eens te doen!

Beste blog maand ooit

In Maart was ik al onwijs blij want toen had ik al een stuk hogere bezoekers als de voorgaande maanden maar April is bijna het dubbele van Maart. Super leuk om te zien hoe mijn blog groeit met de maand, jullie bedankt daarvoor!

Dit was mijn maand April, super leuke dingen gedaan en ik hoop dat jullie ook veel leuke dingen gedaan hebben, wat is het leukste wat jij gedaan hebt in April?

34 Reacties op “Mijn april”

 1. Leuk om zo de dingen terug te zien die ik – sommige dan – in afzonderlijke blogposts al had gelezen. Wat goed dat je bezoekerscijfers omhoog zijn gegaan. Dat is natuurlijk altijd fijn. En het mooiste is dat je daar zelf voor zorgt (met het schrijven van leuke artikelen en alles). Gefeliciteerd!

  Like

 2. Leuk om te lezen en die pinguïn Haha dat verwacht je toch ook niet. Schrikken zo dat je naar de dierenarts moest daar hoop je toch zo min mogelijk te komen.

  Like

 3. Wat een mooie maand heb je gehad zeg. Ik moet wel lachen om je titel met die pinguïn, geniaal! Gefeliciteerd met je eerste samenwerkingen en bezoekersaantallen.

  Like

 4. Afwisselende, voornamelijke leuke maand. En dat er een pinguïn over je voet is gestruikeld is toch ook weer uniek;-)

  Hopelijk gaat het met Shanti snel weer beter.

  Like

 5. Klinkt als een fijn maandje! Leuk dat je het ook bij gaat houden, ik doe het zelf namelijk ook en vind het dus ook erg leuk om zoiets terug te lezen bij andere bloggers. Leuk dat je blog zich zo goed ontwikkelt!

  Like

 6. Oh wat zielig voor je hondje! ik raak ook altijd helemaal in paniek als er iets met mijn katten gebeurd. zo eng als je vriendjes ziek zijn. hoop dat het snel beter gaat.
  wel fijn dat je zo te zien nog heel veel leuke dingen hebt meegemaakt deze maand! leuk zo’n overzicht!

  Like

 7. Ach wat sneu voor je prachtige Shanti! Hopelijk knapt ze snel weer helemaal op. Onwijs vervelend als een van je beestjes iets heeft. Sterkte!

  Like

 8. Wat leuk om zo op je maand terug te kijken! Soort reflectie voor jezelf. 🙂 wat naar om te lezen van je hondje, hopelijk komt ie er snel bovenop! Hoop leuke dingen lees ik al, leuk leuk!

  Like

 9. Wou wat een mooie mijlpalen allemaal deze maand. Hoogste aantal bezoekers en je eerste ce rijles. Vervelend dat het met Shanti wat minder gaat, maar fijn dat ze er wat aan kunnen doen. Leuk om zo een update te lezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: