reviews

Mijn eerste goodiebox

In deze blog kunnen jullie lezen wat er in mijn eerste goodiebox zat en wat ik er van vondt. Maar natuurlijk ook waarom ik de goodiebox aangeschaft heb.

De reden dat ik iedere maand de goodiebox wil ontvangen is omdat ik van geld uitgeven hou, en omdat ik het leuk vind om verassingen te ontvangen en omdat ik het leuk vind om nieuwe dingen te ontdekken. Dus al met al kwam ik uit bij de goodiebox. Ik zag de hele tijd al verschillende boxxen overal voorbij komen en ik heb voor de goodiebox gekozen omdat ik vond dat die steeds de leukste producten hadden in combinatie met de prijs. Ik heb 5 producten gekregen voor €19,95, dit is wat er in de box van Maart zat.

Velvety smooth cleansing foam van Rituals

Sinds kort ben ik heel erg fan van Rituals, ze hebben heerlijke producten en ik kan ook niet wachten om deze te proberen. Deze heb ik gekregen in een 30 ml tube. De foam is zeepvrij, super fijn! Het is een gezichtsreiniger maar de foam beschermd ook. De winkelwaarde is €12,50 voor 125 ml.

Ik heb hem al gebruikt en ik vondt hem heerlijk, het is een hele frisse geur ook, ik zou er niet snel voor kiezen maar frist ook echt op.

Naobay – protective conditioner

Dit is een full size verpakking, zoals de dikgedrukte tekst al zegt, is het een conditioner voor het haar. Deze conditioner bevat alleen maar natuurlijke en biologische producten. Je krijgt dus alleen de conditioner, geen shampoo, dat vindt ik oprecht echt jammer. De winkelwaarde is €11,95.

Ik heb de conditioner gebruikt en hij is echt heel lekker, de geur is heel licht en toch lekker. Eerder neutraal met n klein vleugje geur. Ook doet het wat het beloofd, mijn haar was weer heel lekker zacht.

Gosh – Growth serum.

Dit product zorgt voor langere wimpers en wenkbrauwen. Je moet het ‘s nachts in laten werken of je kan het overdag onder je mascara aanbrengen. Ze beloven zichtbaar resultaat na 2 weken, dat is snel! De winkelwaarde is €29,99

Ik heb het product op mijn wimpers aangebracht en ik ben benieuwd, ik heb al best lange wimpers van mijzelf. Na het aanbrengen brandde het een beetje maar dat komt misschien ook wel omdat ik permanente eyeliner heb. Ik ben benieuwd of dit product wat voor mij gaat betekenen.

Doucce – Relentless matte lip Crayon

Het is een potlood met een mooie donkere kleur rood, ik hou heel erg van dit soort lippenstiftjes dus hier zal je me niet gauw iets negatiefs over horen zeggen. Deze lippenstift zorgt voor een ultra- matte finish met een long lasting effect. De winkelwaarde is €19,00.

En ja hoor! Uiteraard ben ik tevreden over deze lippenstift. Ik vind potloden zo fijn omdat je dan mooi de hoekjes kunt doen. Dat is oprecht fijn ja voor mensen met lipjes zoals mij haha!

And last but not least.

Unani- Dermo defense face mist.

Dit product heeft een reinigende, beschermende en verzachtende werking en laat je gezicht weer opnieuw stralen. Het is een sprayflesje en ik heb een full size flesje gekregen. Het product schijnt al helemaal fijn te zijn tijdens de seizoenswisseling. De winkelwaarde van dit product is €16,95.

Ik snap inderdaad heel goed wat ze bedoelen met verfrissend, snap heel goed dat dit op warme dagen lekker is. Ik vond dat dit ook een heel lekker, zacht geurtje heeft. Eerst snapte ik niet zo goed waar dit product goed voor was maar toen ik het gebruikte, snapte ik het wel!

Dit was mijn eerste goodiebox en ik ben er heel erg enthousiast over, kan je ook wel zien omdat ik direct alles getest heb. De totale waarde van deze box was €82,- , heb zeker leuke producten ontdekt. Ben al helemaal benieuwd naar de conditioner en hoe die het blijft doen, hoop dat het wat goeds gaat doen met mijn haar.

Wat vinden jullie van goodieboxxen? Zelf ook lid van zoiets?

40 reacties

Geef een reactie

%d