Nieuwe aanwinsten

Afgelopen week heb ik weer super leuke dingen gescoord en die wil ik graag met jullie delen. Het gaat om 3 dingetjes.

Ik was al zo lang op zoek naar een rode blazer en naar een t shirt met ketting print, zolang niet kunnen vinden en toen ineens vondt ik ze allebei in 1 keer in de MS mode. Omdat ik zo blij ben dat ik ze eindelijk gevonden heb, wil ik dit graag met jullie delen. Toen ik aan de kassa stond met dit shirtje en blazertje zei het meisje achter de kassa: aah, het shirtje voor er onder? En toen dacht ik zelf: nahh, denk dat het wel kan maar denk dat het eerder te druk lijkt. Eenmaal thuis allebei aangetrokken en vondt het nog best leuk staan ook.

Het rode blazertje was 50,- en het shirtje was 20,- De blazer ging van maat: 40 tot en met maat: 54 en het shirtje ging van maat: M tot maat: 3XL. De broek op deze foto komt van de primark en heb ik iets van € 19,- voor betaald.

En dan heb ik ook nog dit leuke shirtje bij zalando gekocht voor € 16,95 ” kiss my curves ” Hij stond al zo lang in mijn winkelwagentje maar ik stelde het steeds uit tot mijn moeder iets wou bestellen bij zalando, toen kon die mooi even bij de bestelling in. Dit shirtje is er vanaf maat 44 tot en met maat 54. Eerlijk gezegd had de kwaliteit van het shirtje beter verwacht, het is echt een heel dun shirtje en de tekst op het shirtje is roze, op de foto op zalando leek het wit maar voor alsnog ben ik wel tevreden met het shirtje.

Ook deze broek komt van de primark en daar heb ik iets van € 19,- voor betaald.

De broeken van beide foto’s gaan trouwens al heel lang mee en heb ze allebei heel vaak aan.

Normaal geef ik niet ” zoveel ” geld uit aan kleding. Dit is eigenlijk ook de eerste keer dat ik me kan herinneren dat ik een blazer heb gekocht. Ik heb een leren jasje en 2 spijkerjasjes, 1 jasje heb ik van mijn moeder gekregen en de 2 andere jasjes heb ik echt voor € 20,- p.s bij de MS en H&M gekocht. Shirtjes koop ik meestal voor max 15,- meestal rond de 10,- bij H&M, primark ali express of forever21. En ik kijk vaak bij de hema, takko, MS & C&A bij de aanbiedingen, dan vindt ik het vaak wel betaalbaar.

Waar kopen jullie vaak je (plussize) kleding? Wat is je favoriete winkel?

47 Reacties op “Nieuwe aanwinsten”

 1. Ik vind je eerste outfit erg goed staan, leuk! De kleding die ik koop is vaak wat (oké, een stuk) duurder.. ik ben bewust afgestapt van de kleding van de h&m, vero moda, etc. omdat ik het in de kwaliteit wel echt kan merken.

  Like

 2. Die rode blazer staat je echt geweldig. Zelf koop ik graag mijn kleding bij de H&M, Only, Vero Modo en bij United Wardrobe. Vooral die laatste is zeer betaalbaar, alleen je moet het niet erg vinden dat het vintage is.

  Like

  1. Zo’n rode blazer maakt elke outfit lekker stoer. Ik had er ook ooit eentje maar die was na verloop van tijd wat verkleurd dus misschien toch maar weer eens op zoek voor zo’n jasje

   Like

 3. Meestal MSMode of MissEtam, maar dan wel online 😉 Ik bestel vaak in meerdere maten, zodat ik rustig kan passen… Kik heeft soms ook wel leuke kleding vind ik!

  Like

 4. Je rode jasje vind ik leuk bij je staan! Lekker flits en vlot. Haha. Ik haal mijn kleren vaak bij winkels als H&M, Takko, Okay en Primark.

  Like

 5. Leuke combi juist van het shirtje met de blazer. Ik vind het een mooie knalkleur die je goed staat. Ik heb (heel) veel kleding omdat ik oorspronkelijk uit de modewereld kom en heel veel (bijna alles) nog pas. En kleding (en schoenen en tassen) was mijn hobby. Inmiddels heb ik veel minder te spenderen maar ben ik erg blij met alles wat ik nog heb. Natuurlijk koop ik ook weleens het een en ander, maar lang niet meer zoveel als vroeger (toen ik schoenen nog heel vaak in Rome kocht en we in New York ook flink aan de shop waren), maar dat geeft niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: