persoonlijk

Nieuwe aanwinsten

Afgelopen week heb ik weer super leuke dingen gescoord en die wil ik graag met jullie delen. Het gaat om 3 dingetjes.

Ik was al zo lang op zoek naar een rode blazer en naar een t shirt met ketting print, zolang niet kunnen vinden en toen ineens vondt ik ze allebei in 1 keer in de MS mode. Omdat ik zo blij ben dat ik ze eindelijk gevonden heb, wil ik dit graag met jullie delen. Toen ik aan de kassa stond met dit shirtje en blazertje zei het meisje achter de kassa: aah, het shirtje voor er onder? En toen dacht ik zelf: nahh, denk dat het wel kan maar denk dat het eerder te druk lijkt. Eenmaal thuis allebei aangetrokken en vondt het nog best leuk staan ook.

Het rode blazertje was 50,- en het shirtje was 20,- De blazer ging van maat: 40 tot en met maat: 54 en het shirtje ging van maat: M tot maat: 3XL. De broek op deze foto komt van de primark en heb ik iets van € 19,- voor betaald.

En dan heb ik ook nog dit leuke shirtje bij zalando gekocht voor € 16,95 ” kiss my curves ” Hij stond al zo lang in mijn winkelwagentje maar ik stelde het steeds uit tot mijn moeder iets wou bestellen bij zalando, toen kon die mooi even bij de bestelling in. Dit shirtje is er vanaf maat 44 tot en met maat 54. Eerlijk gezegd had de kwaliteit van het shirtje beter verwacht, het is echt een heel dun shirtje en de tekst op het shirtje is roze, op de foto op zalando leek het wit maar voor alsnog ben ik wel tevreden met het shirtje.

Ook deze broek komt van de primark en daar heb ik iets van € 19,- voor betaald.

De broeken van beide foto’s gaan trouwens al heel lang mee en heb ze allebei heel vaak aan.

Normaal geef ik niet ” zoveel ” geld uit aan kleding. Dit is eigenlijk ook de eerste keer dat ik me kan herinneren dat ik een blazer heb gekocht. Ik heb een leren jasje en 2 spijkerjasjes, 1 jasje heb ik van mijn moeder gekregen en de 2 andere jasjes heb ik echt voor € 20,- p.s bij de MS en H&M gekocht. Shirtjes koop ik meestal voor max 15,- meestal rond de 10,- bij H&M, primark ali express of forever21. En ik kijk vaak bij de hema, takko, MS & C&A bij de aanbiedingen, dan vindt ik het vaak wel betaalbaar.

Waar kopen jullie vaak je (plussize) kleding? Wat is je favoriete winkel?

47 reacties

Geef een reactie

%d