reviews

Foto op canvas

In deze blog kunnen jullie een review verwachten over foto’s op canvas. Ik mocht namelijk t.w.v € 72,95 iets bestellen op Topdoek Ik ben gegaan voor een Foto op canvas groot van 120 x 80 en voor een Foto op canvas van 70×50.

De foto uitkiezen was voor mij niet zo heel moeilijk, eerlijk gezegd liep al ik een tijdje in mijn hoofd met dat ik een foto op canvas wou kopen maar telkens als ik wat tegen kwam, liet ik het maar aan me voorbij gaan, dus hier kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen.

Kunnen jullie de Fotoshoot van Shanti nog herinneren? Er is daar een foto van gemaakt en daar zijn ik en mijn moeder hartstikke verliefd op geworden, dat gaat om deze foto.

Daarom heb ik gekozen voor twee canvasdoeken, de grootste natuurlijk voor op mijn kamer en de kleinere geef ik aan mijn moeder. Dit is het grote canvas doek.

Het contact met de personen achter Topdoek was heel fijn, heel vriendelijk ook. Er ging even wat fout met de kortingscode, mijn fout was dat denk ik, in ieder geval ik kreeg het niet voor elkaar. Nog tijdje geprobeerd maar toen gaf ik het op. Even een mailtje gestuurd en het probleem was zo verholpen en kon ik mijn bestelling wel plaatsen.

De levering was super snel en de kwaliteit is super goed. Ook bij de kleine canvas foto. Dat is natuurlijk altijd even spannend als je voor kleiner kiest, blijft de foto dan nog wel in zijn waarde? Maar in dit geval is dat zeker gebeurd. Nja kleinere, nog steeds redelijk groot. Dit is de kleine canvas.

De site is makkelijk en overzichtelijk, je kan niet alleen een foto op canvas bestellen maar ook op hout en texielposter, ook kan je mooie collages laten maken. De canvasdoeken zijn ook niet duur. Vanaf €48,- euro heb je gratis verzending en als je doek niet goed is krijg je een gratis herdruk. Dat vindt ik persoonlijk wel goede service en ook belangrijk als je zoiets gaat bestellen.

Als je het doek gaat bestellen heb je ook nog extra opties, het formaat en framedikte kan je zelf kiezen maar ook kan je voor €3,67 een ophangsysteem bij krijgen en je kan voor €2,47 je foto laten controleren, dat is ideaal als je twijfelt of je foto wel mooi gaat worden op canvas, je kan ook nog kiezen voor een collage en dat is € 15,00 , ook kan je nog kiezen voor een baklijst om je canvas heen v.a €18,95 and last but not least kan je ook nog een bewerking kiezen: zwart wit of sepia.

Het pakketje was heel goed ingepakt dus de doeken konden niet beschadigen tijdens hun reis.

Als je net als wat ik was in dubio bent, wel of niet bestellen? Deze site is echt een aanrader dus ik zou het gewoon doen! Ik ben oprecht echt zeer tevreden over deze mooie doeken.

* Dit artikel betreft een samenwerking.

27 reacties

Geef een reactie

%d