Pocket Bullet journal – Action

Vandaag was zo’n typische zondag om even naar de action te gaan. Ik kan me daar sowieso elke dag wel uren vermaken en ook altijd wel wat vinden, ook al heb je het niet eens nodig, herkenbaar?

Maar vandaag kwam ik iets heel handigs tegen, iedereen kent waarschijnlijk de bullet journal wel. Een bullet journal is een boek met dotted papier die je als dagboek, agenda, kalender, etc kan gebruiken. Ik heb bijvoorbeeld een random bullet journal met van alles en nog wat er in, maar ik heb ook een werk gerelateerde bullet journal die vol staat met vrachtwagens en auto’s.

Ik vindt het leuk om op zo’n creatieve manier een dagboek/ memory boek, agenda en alles in 1 boekje bij te houden. Je kunt je pagina’s zelf helemaal indelen, je kan papier gebruiken, stiften, potloden, die cuts, stickers, foto’s etc.

Vandaag kwam ik dus een pocket bullet journal tegen in de action, ze hadden hele mooie designs. Ik ben voor het blauwe boekje gegaan, de anderen vondt ik te druk maar ik denk dat ik alsnog een paar extra ga aanschaffen, vindt ze ideaal en heb al genoeg ideeën wat ik er mee kan gaan doen.

Bij dit boekje zat ook een klein instructie boekje, super leuk dat dat erbij zit, kan je soms even wat inspiratie uithalen. Ook ben ik blij dat ze dit nu in een apart boekje hebben i.p.v op de eerste bladzijdes van het bullet journal zoals ze dat hadden bij de andere grote bullet journals van de action.

Je kan hier bijvoorbeeld een receptenboekje van maken, een boekje vol met quotes die je zelf zo sierlijk mogelijk hebt geschreven of je kan hem mee nemen op vakantie en er een vakantie bullet journal van maken, ik heb een HP sprocket (lees blog, categorie:overig) die print kleine leuke foto’tjes, ik denk dat je die hier ook heel leuk in kan verwerken door het kleine formaat van dit boekje. De prijs van het boekje weet ik zo even niet meer, volgens mij was het nog geen 2 euro, valt dus reuze mee!

Ik heb de pocket bullet journal nog niet gebruikt maar ik was al wel direct zo enthousiast dat ik dit graag met jullie wou delen. Natuurlijk komt die van de action, dus misschien zal de kwaliteit wat minder zijn. Maar wat verwacht je voor zo’n mooie prijs? De grote bullet journals viel mij ook niet tegen qua kwaliteit.

Gebruiken jullie zelf ook een bullet journal? Lijkt zo’n pocket bullet journal je wat?

27 Reacties op “Pocket Bullet journal – Action”

 1. Toevallig met korting een gepersonaliseerde bullet journal gekocht vorige week. Echter denk ik niet dat ik creatief ga zijn. Eerlijk gezegd heb ik hier simpelweg geen zin in. Ik gebruik de Purpuz Planner en ik denk dat ik de bullet journal gebruik voor alleen blogideeën en alles rondom mijn blog. Deze bullet journal neem ik ook makkelijker mee in mijn tas dan de purpuz planner.
  Ps: I love the Action.

  Like

 2. Heb hem ook gekocht zaterdag en lees nu jou blog wat geinig dat je hem ook hebt, deze week post ik 3 items die ik al in het bullet journal heb gemaakt, ben al lekker creatief geweest hihi.als je me terug volgt kun je het 1 deze dagen zien en alvast mijn andere blogs zien; shop blogs etc hihi.leuke blog

  Like

 3. Echt heel leuk artikel. Ik heb er zelf nu 5 versleten. bij mij zitten ze helemaal vol foto’s en plaatjes en stickers. de meeste journals die ik heb barsten uit haar voegen.
  stuk voor stuk zijn het levensstukken waar ik erg aan gehecht ben geraakt. ik kijk er nog erg vaak in terug !!!!!!!

  Like

 4. Leuk zo’n bulletjournal. Ik heb er ooit één aangeschaft maar nooit iets mee gedaan. Toch jammer want het lijkt me superleuk. Ik heb er alleen nooit de tijd voor gehad.

  Like

 5. Ik ken het idee wel maar heb het zelf nog nooit gebruikt. Ik begin aan zoiets altijd heel stellig maar zwak al snel af en dan beland het in de kast om vervolgens te gaan liggen stof happen. Ik volg toevallig iemand op Instagram die er écht heel erg goed in is. Vind het wel mooi om te zien hoe creatief mensen ermee kunnen zijn!

  Like

 6. Ik koop mijn bullets altijd van mus op A5 voor maat. Ik ben hier altijd zo blij mee dat ik niet kleiner of groter durf! Haha! Ik loop nu wat achter, ga zo lekker in de zon bijwerken.

  Like

  1. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, maar een bullet journaal werkt voor mij niet. Maakt niet uit, kan er nog steeds lekker allerlei freubels in maken.

   Like

 7. Ik denk niet dat het echt iets voor mij is, het zal net zo gaan als met de agenda die ik jaarlijks bij de Action koop en die ik halverwege maart niet meer gebruik, ik ben gewoon niet zo creatief aangelegd.

  Like

 8. Ik heb ook een Bullet Journal, maar ben helaas niet zo creatief. Heb ook weinig tijd en gun mezelf de rust ook niet om eraan te gaan zitten. Om die reden heb ik nu een normale planner.

  Like

 9. Ik ben helemaal gek van Bullet journals en art journals, ik heb er meerdere en schrijf, plak en teken er in. Ik kan niet meer zonder. Leuk deze pocket variant.

  Like

 10. Ik heb nog nooit zo’n bullet journal gebruikt. Wel jaren met een papieren agenda rondgelopen, maar zo’n 2 jaar geleden echt helemaal overgegaan op een digitale agenda en daarnaast losse lijstjes met to do’s 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: