reviews

Pocket Bullet journal – Action

Vandaag was zo’n typische zondag om even naar de action te gaan. Ik kan me daar sowieso elke dag wel uren vermaken en ook altijd wel wat vinden, ook al heb je het niet eens nodig, herkenbaar?

Maar vandaag kwam ik iets heel handigs tegen, iedereen kent waarschijnlijk de bullet journal wel. Een bullet journal is een boek met dotted papier die je als dagboek, agenda, kalender, etc kan gebruiken. Ik heb bijvoorbeeld een random bullet journal met van alles en nog wat er in, maar ik heb ook een werk gerelateerde bullet journal die vol staat met vrachtwagens en auto’s.

Ik vindt het leuk om op zo’n creatieve manier een dagboek/ memory boek, agenda en alles in 1 boekje bij te houden. Je kunt je pagina’s zelf helemaal indelen, je kan papier gebruiken, stiften, potloden, die cuts, stickers, foto’s etc.

Vandaag kwam ik dus een pocket bullet journal tegen in de action, ze hadden hele mooie designs. Ik ben voor het blauwe boekje gegaan, de anderen vondt ik te druk maar ik denk dat ik alsnog een paar extra ga aanschaffen, vindt ze ideaal en heb al genoeg ideeën wat ik er mee kan gaan doen.

Bij dit boekje zat ook een klein instructie boekje, super leuk dat dat erbij zit, kan je soms even wat inspiratie uithalen. Ook ben ik blij dat ze dit nu in een apart boekje hebben i.p.v op de eerste bladzijdes van het bullet journal zoals ze dat hadden bij de andere grote bullet journals van de action.

Je kan hier bijvoorbeeld een receptenboekje van maken, een boekje vol met quotes die je zelf zo sierlijk mogelijk hebt geschreven of je kan hem mee nemen op vakantie en er een vakantie bullet journal van maken, ik heb een HP sprocket (lees blog, categorie:overig) die print kleine leuke foto’tjes, ik denk dat je die hier ook heel leuk in kan verwerken door het kleine formaat van dit boekje. De prijs van het boekje weet ik zo even niet meer, volgens mij was het nog geen 2 euro, valt dus reuze mee!

Ik heb de pocket bullet journal nog niet gebruikt maar ik was al wel direct zo enthousiast dat ik dit graag met jullie wou delen. Natuurlijk komt die van de action, dus misschien zal de kwaliteit wat minder zijn. Maar wat verwacht je voor zo’n mooie prijs? De grote bullet journals viel mij ook niet tegen qua kwaliteit.

Gebruiken jullie zelf ook een bullet journal? Lijkt zo’n pocket bullet journal je wat?

28 reacties

Geef een reactie

%d