vrachtwagen

Echt chauffeurs hondje

Afgelopen zondag nacht heb ik mijn lieve kleine hondje mee gehad op de vrachtwagen. Shanti slaapt altijd bij mij op bed en aangezien ik zondagnacht pas rond 2.00 weer thuis ben van werk, is ze altijd heel lang alleen. Als ik dan meestal thuis kom ‘s nachts ligt ze heel zielig boven aan de trap te wachten op mij. Met het zondag ritje moet ik best lang wachten bij een klant en daarna dik 400 KM rijden, ik dacht waarom vraag ik niet gewoon of ik haar mee mag nemen, nee heb je, ja kun je krijgen.

En ja hoor, toch mocht ze met mij mee. Spulletjes gepakt voor haar en gaan. Shanti heeft er echt geen problemen mee om zolang in de auto te zijn, vindt ze alleen maar leuk. Zo zie je maar weer dat het hondje echt de familie kiest.

Terwijl ik haar zo naast me zag liggen moest ik er een beetje aan denken dat ik vroeger met mijn vader mee ging. Shanti had een flesje water mee en botjes, haar ” kip ” en ze lag lekker in haar mandje, en was vooral veel aan het slapen. Typisch ik die als klein meisje mee ging, eten en drinken mee, tijdschriften etc mee maar vooral slapen. Jup, ik was echt een gezellige bijrijder.

Look at this, hier wordt je toch vrolijk van:

Shanti vondt het eerst wel een beetje spannend volgens mij, al die rare en harde geluiden, maar ze was er zo aan gewend. Ze kon tijdens het rijden niet echt uit het raam kijken omdat ze veel lager als het raam zat, dus keek ze maar de hele tijd heel interessant in alle spiegels, want daar veranderde ook steeds van alles in. Als we ergens stil stonden, ging ze de hele tijd op mijn arm liggen en naar buiten kijken en als ze dan weer in haar mandje lag ging ze weer rustig verder slapen. Ook hebben we nog even een rondje door de binnenstad gelopen toen we zo lang moesten wachten.

Ik vindt het super leuk dat Shanti een keer mee mocht, was stiekem ook wel benieuwd hoe ze zou reageren als ze mee was op de vrachtwagen, maar het verliep precies zoals ik had verwacht. Toch was ze stiekem ook wel weer blij om het bedje te zien denk ik.

Kort gezegd: Die hond heeft zich prima vermaakt en ik net zo goed โค๏ธ

8 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: