persoonlijk

Second hand shopping Groningen

Vandaag was ik heerlijk een dagje vrij en mijn moeder toevallig ook, we dus we gingen weer een dagje second hand shoppen. In deze blog ga ik jullie vertellen wat ik over de verschillende winkels vondt. De winkels waar we zijn geweest:

Novatec Tolbert: Eerlijk gezegd hadden we veel meer van deze winkel verwacht, hij viel dus een beetje tegen. Ik zou er niet zo snel weer heen gaan.

Het goed in roden: Dit was echt een super mooie winkel! Veel moderne dingen ook, de prijzen vielen ook reuze mee, alles was mooi opgeruimd en netjes. Echt een aanrader. Van alles kon je er wel vinden.

De kringloopfactory Roden: Ik had er door de naam best wel iets leuks bij verwacht, ik vond de winkel een beetje rommelig maar soms waren er nog best wel leuke dingen tussen.

Snuffelhoek in Roden: Dit vond ik persoonlijk niks bijzonders, her en der waren er wel oke dingen maar ik zou er niet zo snel weer heen gaan.

Fair back kringloop Ulgersmaweg: Ik vond dit een fijne winkel om te lopen, was mooi ingedeeld en alles bij elkaar. Niet echt veel bijzondere dingen gezien maar toch was het een leuke winkel met wel veel grappige en bijzondere dingen!

Kringloop whats in Ulgersmaweg: Dit was opzich wel een leuke winkel om te lopen, veel leuke dingetjes ook en mn moeder heeft hier een paar leuke Groningse boeken gescoord. De prijzen vielen ook hartstikke mee.

Stiefbeen en zoon Ulgersmaweg: Dit vondt ik zelf een super leuke winkel! Veel van die blikken en metalen bordjes etc maar ook genoeg andere dingen. Na eventjes twijfelen heb ik dit super leuke kastje gekocht. Ik vondt de rode mooier maar het zijn sleutelkastjes en in de rode zaten spijkertjes voor je sleutels aan op te hangen en de zwarte zat een plankje in, veel idealer dus! Maar ik vindt de zwarte net zo mooi. Het winkeltje stond dus vol met zulke dingen maar ook met lp’s en meubels en andere leuke dingetjes!

De graanschuur Hoogezand: Hier woon ik vlakbij dus daar ben ik al wel vaker geweest. Ik vindt dit een leuke winkel met heel vriendelijk personeel.

Hier onder een collage van wat random foto’s van vandaag, de onderste rij heb ik gescoord. Een boek van vrachtwagens, een daf bus puzzel en dat leuke benzinepompkastje. Ben met die laatste vooral super blij, vindt hem onwijs leuk!

Deze blog is allemaal naar aanleiding van mijn eigen mening, het kan zijn dat jij één van mijn mindere winkels wel super leuk vindt, of juist een winkel die ik leuk vindt, stom vindt. Het is natuurlijk heel erg wat jij zelf leuk vindt en waar je naar op zoek bent. Misschien dat ik een volgende keer weer bij bijv. Novatec kom ik super leuke dingen vindt, wisselt natuurlijk heel erg. Echt een momentopname.

Waar zit jullie lievelings kringloopwinkel?

5 reacties

  • Mariëlle Meray

    Wat een hoop kringloop plekjes heb je in groningen zeg. Ik ken er maar twee in utrecht die beide ook niet zo goed bereikbaar zijn met het ov. Erg jammer, dus ik kom er iets minder graag dan ik zou willen. Maar als je er dan bent vind je altijd wel wat leuks!

  • Skincarebynaomi

    Klinkt als een bijzondere ervaring. Eerlijk gezegd ben ik nog nooit echt doelbewust in een kringloopwinkel geweest. Ik hoor er steeds meer verhalen over, misschien toch maar eens daar nara toe gaan.

  • Amy de Keijzer - Büttner

    Ik kom niet zo vaak in de kringloopwinkel, maar mijn beste ervaring tot nu toe is toch wel Het Goed in Nijmegen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: