persoonlijk

10 Pickwick thee vragen

Aangezien ik weer heel veel nieuwe thee gekocht heb en dit betekend dat ik weer een theeperiode heb ipv koffie, had ik bedacht om de vragen op de theelabels van pickwick te verwerken in een blog. Heb je geen flauw idee waar ik het over heb? De thee van pickwick zit een leuke vraag op aan het labeltje aan het touwtje. Super leuk om ze op deze manier te beantwoorden!

Zelf vindt ik de thee van pickwick echt super lekker, mijn favorietjes zijn: gecarameliseerde peer, caramel vanille en witte thee met blueberry en ginger.

Welke film heb je al wel meer als 10x gezien?

Komt een vrouw bij de dokter, toen ik nog kleiner was had iemand de film ooit eens opgenomen op de tv. Toen ben ik hem gaan kijken en ik vondt het zo’n leuke, of nja leuke, vooral mooie film dat ik hem steeds weer opnieuw keek.

Wat is jouw favoriete boek?

Een favoriet boek heb ik niet echt, ik heb wel heel veel leuke boeken gelezen maar echt een favoriet? Nee die heb ik niet.

Ben jij een ochtend of avondmens?

Absoluut avond! ‘S avonds na werk gewoon heerlijk ” chillen ” of juist relaxen. ‘S avonds doe ik wel meer dan ‘s ochtends ja maar ik heb zeker ook helemaal geen problemen met de ochtend.

Wat is je beste prestatie ooit?

Hmm lastig, tot nu toe denk ik mijn vrachtwagenrijbewijs gehaald ondanks alle tegenslagen steeds.

Wat is de naam van je lievelingsknuffel?

Geen knuffel, wel een lievelingspop. Alexia, ze ziet er nu ook echt niet meer uit maar dat was echt een leuke pop! Deed alles met haar.

Naast wie zou je het liefst willen wonen?

Naast iedereen die me dierbaar is, kan ik zo even altijd heen lopen. Lijkt me super fijn.

Als je door de tijd kon reizen, naar welke tijd zou je dan willen?

Toekomst, kijken of ik het beste van het beste uit het leven heb gehaald, kijken wat ik dan doe en met wie ik ben. Echt benieuwd naar.

Wat is jouwn favoriete nummer van de afgelopen maand?

Freek en Suzan – Als het avond is.

Waar heb je de afgelopen week het meest van genoten?

Nou heel eerlijk gezegd nergens van want ik voel me niet zo lekker en ik ben overdag + ‘s avonds aan het werk geweest, niet dat dat erg is want dat vindt ik ook allemaal prima maar niks bijzonders kunnen doen, afgelopen week wel met mn moeder goedkoop aan het shoppen geweest dat vondt ik wel even fijn!

Wanneer heb je voor het laatst een brief met de hand geschreven?

Dat doe ik nog dagelijks, afgelopen week heb ik nog heel veel geschreven. Dit komt omdat brieven schrijven met mensen mijn hobby is.

Dit was mijn blog voor nu, 10 pickwick thee vraagjes voor eerst, ik vondt het leuk om deze blog te schrijven en ga dit zeker vaker doen! Wat is jullie lievelings smaak van pickwick?

21 reacties

Geef een reactie

%d