Bucket list

Waarom een bucketlist?

Hallo lezers,

Zoals jullie waarschijnlijk nu kunnen zien heb ik een nieuwe categorie toegevoegd genaamd bucketlist op mijn blog. In deze blog ga ik jullie uitleggen wat een bucketlist is en waarom ik hier een nieuwe categorie voor heb aangemaakt.

Een bucketlist is niks anders dan een lijst met dingen die je nog graag wilt doen voor je dood gaat. Dit kunnen kleine dingen zijn zoals een jaar lang elke maand een boek lezen maar het kunnen ook grote dingen zijn zoals Amerika bezoeken etc. Op mijn blog heb je vast al wel eens seizoensgebonden bucketlistjes gezien. Vanaf nu zal ik steeds nieuwe dingen aan mn bucketlist blijven toevoegen en die uploaden in een blog. Ook zal ik een blog schrijven over de dingen die ik kon afstrepen van mn bucketlist, die ik dus gedaan heb.

Ook heb ik bucketlist boeken gekocht via bol.com voor mijzelf, maar ook 1 met mijn beste vriend. Als ik/ wij iets van die bucketlist gedaan hebben uit het boek zal ik dat ook online zetten.

Ik hoop dat jullie van mijn blogs in deze nieuwe categorie gaan genieten en jullie misschien zelf ook gaan beginnen aan een bucketlist.

Inspiratie voor je bucketlist kun je vinden op instagram, tumblr, google, boeken van bol.com, bucketlist apps, maar het leukste is natuurlijk je eigen bedachte dingen.

Voor degene die nu gaan beginnen met een bucketlist, succes! Als jullie inspiratie hebben gekregen door mijn bucketlist, meld dat dan in de reacties of laat het op instagram weten d.m.v de hashtage #lifebymebucketlist

Hebben jullie zelf ook een bucketlist? Wat staat er bij jou op nummer één?

17 reacties

Geef een reactie

%d