Waarom een bucketlist?

Hallo lezers,

Zoals jullie waarschijnlijk nu kunnen zien heb ik een nieuwe categorie toegevoegd genaamd bucketlist op mijn blog. In deze blog ga ik jullie uitleggen wat een bucketlist is en waarom ik hier een nieuwe categorie voor heb aangemaakt.

Een bucketlist is niks anders dan een lijst met dingen die je nog graag wilt doen voor je dood gaat. Dit kunnen kleine dingen zijn zoals een jaar lang elke maand een boek lezen maar het kunnen ook grote dingen zijn zoals Amerika bezoeken etc. Op mijn blog heb je vast al wel eens seizoensgebonden bucketlistjes gezien. Vanaf nu zal ik steeds nieuwe dingen aan mn bucketlist blijven toevoegen en die uploaden in een blog. Ook zal ik een blog schrijven over de dingen die ik kon afstrepen van mn bucketlist, die ik dus gedaan heb.

Ook heb ik bucketlist boeken gekocht via bol.com voor mijzelf, maar ook 1 met mijn beste vriend. Als ik/ wij iets van die bucketlist gedaan hebben uit het boek zal ik dat ook online zetten.

Ik hoop dat jullie van mijn blogs in deze nieuwe categorie gaan genieten en jullie misschien zelf ook gaan beginnen aan een bucketlist.

Inspiratie voor je bucketlist kun je vinden op instagram, tumblr, google, boeken van bol.com, bucketlist apps, maar het leukste is natuurlijk je eigen bedachte dingen.

Voor degene die nu gaan beginnen met een bucketlist, succes! Als jullie inspiratie hebben gekregen door mijn bucketlist, meld dat dan in de reacties of laat het op instagram weten d.m.v de hashtage #lifebymebucketlist

Hebben jullie zelf ook een bucketlist? Wat staat er bij jou op nummer één?

17 Reacties op “Waarom een bucketlist?”

 1. Een bucketlist maakt je bewust van wat belangrijk is voor jou en hoe je je kostbare tijd wilt indelen. Zelf heb ik geen lijst, maar ik stel wel jaardoelen op, onderverdeeld in categorieën. Dat laatste vind ik erg handig, want zo kan ik alles goed structureren.

  Like

 2. Ik heb zelf geen bucket list, maar ik vind het helemaal niet verkeerd om er een te hebben. Je zelf blijven uitdagen en ontwikkelen is tenslotte heel goed.

  Like

 3. Oh, ik heb ook een bucketlist-boekje liggen hier thuis! Heb in de loop van de jaren toch al ’t een en ander kunnen afstrepen, dus dat is ook wel super leuk!

  Like

 4. Leuk om het zo te doen, en op je vraag:
  Hebben jullie zelf ook een bucketlist? Wat staat er bij jou op nummer één?
  Japan bezoeken, En dat gaat eind van deze maand gebeuren

  Like

 5. Ik heb wel altijd dingen in mijn hoofd die ik nog eens wil doen (een eigen boek publiceren) of plaatsen op de wereld waar ik nog ooit naartoe wil (naar Noorwegen en daar het Noorderlicht zien). Misschien eens tijd om ze in een echte bucketlist te zetten…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: