Houten klok

Gister was zo’n typisch stay at home dagje. Het was raar weer en er was gewoon niet zo veel te doen. Op instagram zag ik weer allemaal gehaakte dingetjes voor bij komen en ik dacht dat wil ik ook maken. Ik wil echt heel graag leren haken dus ik ging op zoek naar wol en haaknaalden in de kasten. Wol had ik al snel gevonden, maar die naalden..

Toen kwam ik in de kast ineens een DIY pakketje tegen om zelf een houten klokje te maken. Ik dacht achja, waarom ook niet. Het houdt je even bezig. Ik kan me niet herinneren dat ik dit zelf ooit gekocht heb. Of gekregen.. maar boeien, ik heb nu wel een eigen klokje gemaakt. Aangezien het pakketje van het merk decotime is, denk ik dat het van de action komt.

De instructies vondt ik maar vaag. Op het doosje stond: verf de randjes van het MDF wit, wist ik veel dat dat die houten dingetjes waren. En toen moest het uurwerk er in, dat staat ook niet heel duidelijk aangegeven op het doosje, het klokje doet het nu wel maar ik denk niet dat het nu is zoals het hoort.

Ondanks dat het eigenlijk best simpel was om te maken, vondt ik het wel leuk om zoiets een keer tussendoor te doen. Je hoefde alleen maar de randjes van de plankjes wit te verven, het papier er op te plakken, dat uurwerk doen en het klokje decoreren.

Kopen jullie wel eens van die DIY pakketjes? Zo ja, waar kopen jullie die dan? Tips hoe ik kan beginnen met haken zijn ook welkom! Laat het weten in de reacties.


4 reacties op ‘Houten klok

  1. Zo zie je maar, je vergeet snel dingen wat je hebt gekocht haha. Leuk dat je er zo enthousisast van werd en iets leuk gemaakt heb. Dit zijn dingen die echt helemaal niks voor mij zijn.. Geduld is dan ver te zoeken. BIj jou is hij heel mooi gelukt

    Like

  2. Ik zie ze wel bij de action, maar heb er zelf nog nooit een gekocht. Al is dit wel heel leuk om met de jongens te doen, ik vind de klok echt super leuk en vrolijk. Ik haak dan weer wel 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.