Hobby

Kerst advent swap.

Via de facebook groep: ” knutselen, kaartjes en birthday swaps.” heb ik me opgegeven om een advent swap te doen. Dat houdt in dat je 24 cadeautjes voor iemand koopt en dat op een leuke manier gaat brengen zodat je maatje elke dag 1 cadeautje mag open maken tot kerst. De eigenaar van de facebook groep had gekozen om alles via lootjestrekken.nl te doen, super leuk systeem. Zo weet jij dus alleen aan wie je gaat versturen, niemand weet verder wie, wie heeft. Op de site kan je aangeven wat je leuk vindt en wat je graag wilt ontvangen, ook kan je anoniem vragen aan je maatje stellen. Super leuk! Had nog nooit van de site gehoord.

In deze blog ga ik jullie vertellen wat er in mijn cadeautjes zaten. Toen ik de swap ontvangen had, was ik meteen verliefd! Wat zag het er onwijs geweldig uit. Ik wist niet eens dat er van zulke tasjes bestonden waar je kaartjes in kan doen. Wat zijn ze geweldig en wat uniek! Op de foto’s kan je (hopelijk) zien wat ik bedoel. Mijn maatje heeft er echt wat leuks van gemaakt. Op de voorkant van het tasje zit een kaartje met het dagnummer er op. Op de achterkant staat een sticker, die sticker staat ook op 1 van de cadeautjes in de tas. Goed zoeken en dan mag je dat cadeautje uitpakken!

Dag 1: Super leuke thee die je warm en koud kunt drinken, eerlijk gezegd had ik daar nog nooit van gehoord. Gelijk even koud geprobeerd en ik vondt het super lekker! Er zitten 9 zakjes in en de smaken waren: Citroen, Mint en Perzik. Ik had de perzik gedronken en die was echt heel lekker.

Dag 2: Leuke vormpjes waar je gesmolten chocola in kan doen. Ga ik zeker eens proberen!

Dag 3: Decoratie monstera bladen, iedereen kent ze waarschijnlijk wel ( ondertussen) en ik ben echt heel erg verliefd geworden op dit blad!

Dag 4: Een super mooie stempel. Ga ik zeker vaak gebruiken!

Dag 5: Een lekkere karamel zeezout chocolade letter, tuurlijk in de letter M.

Dag 6: Leuke kleine houten hangertjes / vormpjes in een heel mooi zakje.

Dag 7: 3 hele leuke washitape rolletjes, weer in zo’n mooi zakje.

Dag 8: Een heel mooi juten zakje met 3 verschillende lekkere kruiden er in!

Dag 9: Botjes voor de hond. Shanti is er heel blij mee! Toevallig heeft zij ook een advent kalender en zat er bij haar niks in voor deze dag.. toen maakte ik mijn cadeautje open en had ze ineens heel veel botjes haha!

Dag 10: 2 Hele leuke pennen! 1 met een 3D flamingo er op en 1 met alpaca’s en cactussen. Vindt ze heel mooi!

Dag 11: 4 Hele mooie onbeschreven ansichtkaarten, met alle 4 Monstera bladen er op

Dag 12: Stickervellen in een heel mooi zakje met fietsen er op.

Dag 13: Een ronde stempel met love en bloemetjes er op.

Dag 14: Pakje met kleine leuke herfst stickertjes, deze had ik zelf ook en toen ik ze wou gebruiken in mijn bullet journal kon ik ze niet meer vinden dus komt goed uit!

Dag 15: Pakje culinaire kwartet, super leuk om eens op een koude winterse avond te gaan doen met familie of vrienden, ouderwetse spelletjes avond met deze kwartet erbij!

Dag 16: Lekkere kleine candycane’s, voor in de boom natuurlijk!

Dag 17: Een pakje thee, altijd goed!

Dag 18: Een mooi zakje met lint met daarin een stuk of wat waxinelichtjes.

Dag 19: Een mooie vierkant stempel met een sneeuwvlok er op.

Dag 20: Een zakje met botjes voor de hond.

Dag 21: Een paar stickervelletjes met mooie cactussen er op, i love it!!

Dag 22: Een memoblokje, altijd handig, gaat in de tas.

Dag 23: Mooie servetjes met sterretjes.

Dag 24: Een bullet journal, heb ik thuis nog een paar lege van liggen maar zijn altijd welkom! Die weet ik altijd wel ergens voor te gebruiken.

Toen ik het 24e cadeautje uitpakte zat er ook een kerstkaart in met de naam van de ” kerstman” er op. Haar naam is Astrid.

Ik vondt de cadeautjes en de manier hoe Astrid dit gedaan heeft super leuk! Niet alles stond op het lijstje wat ik graag wou hebben maar ben wel overal heel erg blij mee.

Via deze weg wil ik iedereen hele prettige kerstdagen en alvast een gelukkig en gezond nieuw jaar wensen.

4 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: