dagje weg,  reizen

Kerstmarkt Bourtange

Bourtange is echt één van mijn lievelingsplekjes geworden sinds ik het ken. Afgelopen jaar ben ik er ‘s avonds een keer geweest met 2 vriendinnen toen we niet wisten wat we moesten doen. Hun waren vet enthousiast er over en ik kende het niet eens. Mijn ouders zeiden dat ik er wel eens was geweest maar ik kan dat niet herinneren. En zo ben ik daarna nog een paar keer geweest.

Toen ik hoorde dat er een kerstmarkt in Bourtange was moest ik daar echt heen. Ik vindt het altijd al zo leuk om in Bourtange te lopen, dus hoe moest het nu wel niet met de kerst sfeer zijn. Parkeren is gratis en voor de entree heb ik €3,50 betaald. Als je gewoon een keer een dagje naar Bourtange wil is dat gewoon gratis, tenzij er wat te doen is.

De kerstmarkt in Bourtange is precies hoe je een typische kerstmarkt voorstelt. Veel kraampjes met kerst decoratie etc. In plaats van alleen maar eettentjes. Tuurlijk had je die ook maar niet storend veel. En je had ook verschillende eettentjes in plaats van allemaal dezelfde. Ook liep er een kerstman rondt. De winkeltjes van Bourtange waren zelf ook open en daar hebben ze ook altijd leuke dingen vindt ik zelf. Door de drukte kon je niet goed in de winkeltjes zijn maar dat kwam waarschijnlijk ook doordat het regende.

Ik vondt het leuk om Bourtange eens te zien met een kerst markt. Er was een hele gezellige sfeer en de kraampjes waren leuk. Als je in de buurt van Bourtange woont, neem zeker eens een kijkje! Ik vindt het een aanrader, niet alleen met kerst, maar altijd!

Adres:

W. Lodewijkstraat 33
9545 PA Bourtange

8 reacties

Geef een reactie

%d