Hennabrows

Onlangs heb ik bij beautycenter in Veendam hennabrows laten doen en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Via socialdeal heb ik een bon gekocht waarmee ik de hennabrows met korting kon gaan doen. Ik heb nu 12 euro betaald inplaats van 25. Mijn moeder heeft ook een bon gekocht maar dan wenkbrauwen epileren + verven voor 9 euro inplaats van 20,-

Ik heb vaker hennabrows gehad, maar gister ben ik voor het eerst geharst en dat vondt ik wel super fijn. Ook het epileren zelf voelde ik bijna niet omdat ze mijn huid strak gespannen hield. Ook moest het 15 minuten inwerken, dit had ik nog nooit eerder gehad bij andere salons. Ze zei dat de hennabrows hier langer door bleven zitten dus ik ben benieuwd!

Vroeger gaf ik nooit iets om mijn wenkbrauwen, ze waren altijd ongelijk en iedereen had er altijd commentaar op maar dat maakte me echt niks uit. Ik zelf hoef er niet steeds naar te kijken dus ik had er geen last van. Ik deed mijn wenkbrauwen altijd alleen om ze wat donkerder te maken omdat ik hele lichte wenkbrauwen van mezelf heb, de vorm kom me echt helemaal niks schelen.

Toen ik de eerste keer hennabrows had, vondt ik het wel mooi maar was ik toch niet helemaal tevreden want ik ging direct alweer met wenkbrauwpoeder er over heen.

De keer voordat ik bij beautycenter hennabrows had, was ik heel erg tevreden! Mijn wenkbrauwen hadden een super mooie vorm en de kleur was ook perfect. Zij had mij ook aangeraden om een tint donkerder te nemen als wat ik echt wil, omdat het zo snel weg vaagt door het douchen etc.

Ik was zo tevreden met de vorm dat ik het probeerde bij te houden, maar daar ben ik gewoon absoluut geen type voor en ik heb dat inzicht ook helemaal niet. Ook al zijn ze niet gelijk, whatever.

Maar sinds de vorige keer heb ik ook helemaal geen wenkbrauw poeder meer aangeraakt. En dat is best gek, want ik ging nooit zonder “ wenkbrauwen “ en foundation de deur uit. Nu doet dat me ook niet meer zo heel veel trouwens. Qua tijd scheelt het me niet eens zo veel. Mijn makeup zit er altijd volledig helemaal in max. 2 minuten wel op.

Maar gister in bij deze beauty salon waren ze allemaal heel vriendelijk en de service was top. Duidelijke uitleg van wat ze gingen doen, hoe en waarom. De salon zag er ook prima uit. Op een andere manier mijn hennabrows laten doen als anders, dus ik ben benieuwd of je deze inderdaad voor een langere tijd blijft zien.

Deze salon is zeker een aanrader en ze bieden heel veel andere behandelingen.

24 Reacties op “Hennabrows”

  1. Wat is dat gemakkelijk zeg, via socialdeals, leuk om voor deze prijs dit te kunnen laten doen. Ik weet niet of ik dit zomaar zou durven, in de zin van ‘wat als het te donker zou worden’ terwijl ik het bij jou dus heel mooi vindt staan.

    Like

  2. Ik vind het een mooi resultaat, hoe lang blijft de henna zitten? Ik kleur mijn wenkbrauwen niet (ze zijn al hartstikke donker), ik epileer ze wel maar dat doe ik zelf.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: