vrachtwagen

Eerste vrachtwagenrijles.

Op mijn vorige blog account kwam ik mijn blog tegen over mijn eerste vrachtwagenrijles, nu dacht ik: ook wel leuk om op dit account te delen. Dus bij deze.

Ja ja !! Eindelijk is het dan zo ver, ik ben eeeeeeindelijk begonnen met vrachtwagenrijles, 15-01-18 heb ik mijn eerste rijles gehad, ik vond het echt heel spannend maar toen ik eenmaal aan het rijden was, waren de zenuwen al snel weg. Ondertussen heb ik net vorige week mijn tweede rijles gehad, en dat ging voor mijn gevoel al een stuk beter. De eerste les had ik veel moeite met mijn plek op de weg, verkeersborden, andere weggebruikers, stoepjes etc komen ineens allemaal heel erg dichtbij. Maar wat geniet ik van het rijden! Echt zo blij dat ik gekozen heb om hier voor te gaan leren, echt geen seconde spijt van gehad. Ondanks sommige dingen in de opleiding echt behoorlijk pittig waren, en de moed helemaal in mn schoenen was weggezakt. Maar ik heb niet opgegeven en ik ben theoretisch gelukkig nu helemaal klaar ( 5 theorie examens gedaan voor code 95) nu alleen praktijk nog!

Ik voel me echt vereerd haha, want ik les ook nog eens op een DAF, DAF is echt mijn merk, en je hebt bij mijn rijschool ook scania’s, dus ik ben echt blij dat ik met deze mooie auto op pad mag!

13-03-18 rij ik af, en ik vind het echt heeeel spannend! Op die dag heb ik net precies 4 maand mijn B rijbewijs, die heb ik sinds 13-11-17. Dus ik hoop dat 13 dit keer mijn geluks getal is!!

Zoals jullie in mijn vorige blogs gelezen kunnen hebben is het me niet gelukt om 13-03-18 mijn vrachtwagen rijbewijs te halen maar ondertussen heb ik hem wel 😄

Ik weet ook nog wel hoe ik na mijn eerste rijles weer in mijn auto zat. Ik zat helemaal te trillen en ik was echt heel hyper. Kon het echt wel uitschreeuwen, zo enthousiast was ik.

Zoals jullie kunnen zien op de foto heb ik les gehad bij oosterpoort in Groningen. In het begin van mijn lessen was dit mijn vaste les auto.

10 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: