Ecoline brushpennen – Talens.

Ik zat al een lange tijd te twijfelen om de ecoline brushpennen van Talens te kopen. Maar ik vond ze best prijzig. Na lang twijfelen heb ik ze vorige week toch gekocht bij de xenos, 5 brushpennen voor 10 euro. Ik ben voor de pastelkleur gegaan.

Ik vond het super gaaf om met de brushpennen te werken. Ik ben nog een beetje aan het ontdekken wat ik er nog meer mee kan. Maar ik was al wel zo enthousiast dat ik gelijk 10 nieuwe brushpennen overgenomen heb van iemand die ze verkocht via facebook. 13,80 inclusief verzenden. Die prijzen passen mij beter!

Voordelen van de brushpennen:

⁃ Je kan er hele gave achtergronden mee maken. Pak een plastic velletje, kleur er met de pennen op. Kras wat door elkaar heen of doe alles netjes naast elkaar, dat is je eigen keus. Als je het plastic velletje vol kleurtjes hebt, spray/ druppel er dan wat water op en leg het plastic velletje op het stuk papier, even goed drukken, en voila, prachtige achtergrond!

⁃ Je kan super mooi inkleuren met de ecoline brushpennen. Door de ecoline brushpen blender kan je verschillende kleuren ook mooi in elkaar laten overlopen.

⁃ Stempelen wordt ook leuk door de brushpennen. Kleur je stempel in met de brushpennen doordat je de pennen gebruikt kun je meer verschillende kleuren aan je stempel toevoegen. Denk er goed om dat je niet teveel inkt er op doet want dat kan er voor zorgen dat je stempel mislukt.

⁃ Als je de basis kleuren hebt, kun je ook heel veel mooie kleuren mengen. Kijk bijvoorbeeld naar de herfst doodles onder op de foto. Ik heb geen bruine brushpen, maar die kleur heb ik wel door de andere kleuren kunnen mengen.

⁃ De brushpennen hebben allemaal een eigen kleurcode, dus als je brushpen leeg of stuk is, kan je altijd 1 losse bestellen. Want ze zijn ook los te koop.

⁃ Als de stift uitdroogt kan je hem met water weer makkelijk en goed gebruiken.

⁃ De ecoline is verwerkt in stift voor, veel fijner om mee te werken als de potjes vindt ik zelf. Zo voorkom je ook dat de potjes omvallen en het neemt minder ruimte in beslag.

– De kleur verschillen die je met ecoline kan maken vindt ik echt heel mooi! Net zo als bij het varkentje hier onder op de foto.

Nadelen van de brushpennen:

⁃ Ik vindt ze best prijzig.

⁃ Ze pennen zijn niet kleurvast. Dus je kan er geen mooie tekening van maken en die inlijsten en aan de muur hangen. De kleuren vervagen heel snel. ( Wel ideaal voor in een bujo etc.)

Zoals je ziet vindt ik dat de brushpennen veel en veel meer voordelen heeft als nadelen. Ik vindt het echt heel fijn om met de ecoline brushpennen te werken en ik raadt ze aan iedereen aan!

Gebruiken jullie ook brushpennen en weten jullie nog andere technieken? Laat het me weten in de reacties 🙂

13 Reacties op “Ecoline brushpennen – Talens.”

  1. Je bent lekker creatief bezig geweest! Ik ben dat totaal niet, iets met gebrek aan geduld denk ik, maar heb wel recentelijk het diamant painting ontdekt, ook erg leuk om te doen.

    Like

  2. Een techniek die we vroeger in school gebruikten in de lessen plastische opvoeding maar die een klein beetje in de vergeethoek was geraakt. Met deze handige pennen lijkt het weer een opmars te maken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: