Hobby,  Post

Wax seal stamps.

Vandaag deel ik mijn ervaring met de “ wax seal stamps “ met jullie.

Deze wax seal stamps zijn ideaal voor snailmail, een mooie wax stamp maakt de envelop echt af. Je sluit er namelijk een envelop mee.

Ik heb op ali express een doosje gekocht met alle benodigdheden er in voor €8,33. Wat zit er precies in?

⁃ 3 wax staafjes.

⁃ 1 wax stempel.

⁃ 2 waxine lichtjes.

⁃ Diepe lepel.

Ik heb 2 manier gevonden om de stamps aan te brengen.

1. Als er een lontje aan het staafje zit, dan steek je hem gewoon aan en dan boven de envelop sluiting draaien met het staafje, als er genoeg wax op de envelop zit dan gewoon met de stempel er op.

2. Je snijdt/breekt/knipt een klein stukje van het staafje af en doet dat in de lepel. De lepel hou je boven het waxine lichtje en de wax smelt vanzelf. Als alles gesmolten is op de sluiting aanbrengen, het beste is met een ronddraaiende beweging en dan de stempel er op drukken.

Het mooie aan de wax stempels vindt ik dat ze er elke keer anders uit zien maar ik vindt het vooral ook een mooie chique draai geven aan de envelop en tegelijk ook weer zo vintage.

Ik ben heel blij met dit product! In vergelijking met andere site hier uit Nederland is het via ali express zo goedkoop, en de kwaliteit is ook nog eens super! Ik ben hartstikke blij met deze aankoop.

Waarvoor gebruiken jullie de wax seal stamps? Nog andere leuke ideeën er mee? Of hadden jullie er nog nooit van gehoord? Laat het weten in de reacties.

19 reacties

Geef een reactie

%d